Tip os!

Den hurtige:

Tip os på info@ocrdanmark.dk

Den uddybende:

OCR Sporten vokser med utrolig hast i Danmark, og der dukker hele tiden nye events, atleter og nyheder op. Hos OCR Danmark forsøger vi selvfølgelig at følge med så godt vi kan, men det kan ske at vi misser noget.

OCR Danmark er for OCR-folket, af OCR-folket! Vi vil derfor meget gerne have tips hvis du har noget der er værd at skrive om!

Hvad skriver vi om på OCR Danmark?

OCR Danmark dækker følgende platforme: www.ocrdanmark.dk, Facebook, Instagram og Snapchat

Vores vision er at skabe et fælles OCR community for alle, både nybegyndere og elite deltagere. På den måde kan vi bedst udvikle og promovere sporten i Danmark, og få den til at vokse til sit fulde potentiale!

Her på OCR Danmark skriver følgende indhold:

– Hurtige nyheder
– Dybdegående artikler
– Portrætter af folk med en spændende historie/vinkel
– Gear anmeldelser
– Tips og tricks
– Om diverse OCR løb, både før og efter race
– OCR Træning
– Kost og ernæring

Kort sagt, vi forsøger at dække vidt og bredt og dele de mange erfaringer og den store viden løberne i Danmark besidder. Du behøver bestemt ikke være elite løber, bare du har noget på hjertet du gerne vil dele, så vil vi hjertens gerne høre fra dig.

Hvad får du ud af det?

Du er selvfølgelig med til at udbrede viden og kendskabet til sporten, og alle deltagere sparrer løbende med hinanden. Det kan også være du har et særligt formål du gerne vil have promoveret. Vi kvitterer selvfølgelig med også at henvise til vores kilder, samt promovere deres profiler på de sociale medier (Instragram og Facebook) hvis det ønskes.

Sådan kontakter du os:

OCR Danmark kan kontaktes på mail via info@ocrdanmark.dk

eller

Via vores Facebookside: https://www.facebook.com/ocrdanmark/