Rutekortet til Nordic Race – Hasle Bakker er her

D. 16. juni byder Nordic Race velkommen til Hasle Bakker, hvor det traditionen tro, bliver en masse bakker atleterne skal kæmpe med.

Rutekortet kan ses her

Hasle Bakker er uden sammenligning det mest populære, og største OCR løb i Jylland. Kombinationen af hårde bakker, en tur igennem Motorcross banen, og de teknisk svære forhindringer har vist sig at være et sikkert hit år efter år.

I år har de selvfølgelig taget de nye forhindringer PowerPush, PipeLine og Tight Fit med. Forhindringer der har vist sig at ryste godt og grundigt på topplaceringerne i feltet, da styrke pludseligt er kommet i fokus. Det kræver virkelig en all round indsats for at klare sig godt igennem Nordic Race nu.

Vi glæder os som altid, til et OCR løb i international topklasse. Du kan stadig nå at tilmelde dig direkte på hjemmesiden her

 

 

About The Author