Copenhagen Warrior 2017

Forhindringer
Løbsafvikling
Publikumsvenlighed
Sværhedsgrad
4 Alle kan starte, alle kan slutte
Readers Rating 3.2 16 votes

Begynderløbet i Valbyparken leverede et solidt comeback under høj sol og knusende god stemning, mudder og sved til folket.

Copenhagen Warrior 2017

CPH Warrior

Copenhagen Warrior er et begynderløb.  Samtidig var 2016 Rasmus Nielsens første år som løbsleder af Copenhagen Warrior. Børnesygdomme gjorde, at vi var mange, der gik hjem med følelsen af at være spist af med et halvhjertet forsøg på forhindringsløb. Det afledte kritik. Kritik som i år var taget alvorligt til efterretning.

Sille Shier, 18, Sydhavn, 10 løb

Det var megafede forhindringer. Det var godt stillet op. De var gode, overskuelige og man havde nemt ved at finde rundt på ruten.

Karakter 5/5

CPH Warrior

Langt løb afhjalp kødannelse

Starten gik og deltagerne trampede igennem de mange meter mudder, der affødte gode billeder. Det er irriterende, men det kaster et benspænd af sig til løberen med mudder i strømper og sko. Skidtet fik masser af tid til at finde sig til rette, for første del af ruten skete med meget løb. Sidste år var der tidligt lange køer til forhindringerne, men i år var løbet hen til næste forhindring godt til at fordele deltagerne nogenlunde. Til løbe med dæk var der en smule ventetid ved, men ikke noget uoverkommeligt. Derefter fulgte en del løb efter, der ledte hen i nærheden af startlinjen. Det var fedt. Dels at ens venner og familie kan tage rigtig rå billeder af en og dels det hattrick med en tur gennem nogenlunde rent vand, så en tur maven under et gitter af strømsnører og så en tur i vandbad igen, nu med gitter over. Krydret med et vanddepot var det en fornøjelse.

CPH Warrior

Regitze Mogensen, 26, Ledøje, første forhindringsløb

Jeg synes, det var et rigtig godt løb. I starten var der lidt for få forhindringer, men ellers var det rigtig fedt. Forhindringerne var godt blandet, og det var fedt, at man kom ind i publikumområdet af flere omgange. Jeg synes godt, man kunne have lidt mere sikkerhed på væggen til sidst.

Men alligevel, karakter 5/5

CPH Warrior

Solide frivillige

Børnesygdommene var ikke helt aftaget. Anden halvdel af løbet gik gennem en del skov. Deltagerne kom en tredje gang tilbage til målområdet og nogle gyldne fotomuligheder, men her var kravlet under flammer og hegn i en mudret grøft standset på grund af rettelser. Det skabte irriterende kø igen, men forskellen fra sidste år viste sig hos de frivillige. Indtil da havde de frivillige givet upåklagelige instrukser og tilmed heppet gevaldigt på deltagerne, og her knoklede de for at få rettet op på forhindringen. De frivillige var generelt dagens stjerner. Ingen var i tvivl, når man spurgte om instrukser, ingen var for gode til et godt hep og de var præcise i deres anvisninger. Løberuten gik ganske vist igen igennem Valbyparken motionslegepladser, hvor man som løber – igen – kom i tvivl om det var en del af løbet. Men det er småting. Løbet sluttede med hop over ild, kravl under spændt net og den fem meter høje mur. Igen, kø desværre. Det ville pynte med en brede væg eller et reb forbeholdt ”de hurtige”.

CPH Warrior

Michael Vest Hansen, 34, Falster, andet løb

Det er mit andet Warrior, og det er dejligt, at ”alle kan starte, alle kan slutte”, også en mand på min størrelse. Det er en helstøbt oplevelse uden for meget konkurrence på vores niveau. Der var lige noget kravl med for mange sten, der er hårde for knæene, men ellers godt.

Karakter: 4/5

CPH Warrior

Udvalgte forhindringer

  • Mudderbad
  • Vådt strømkravl
  • Hække
  • Løb med dæk
  • Kast med sandsæk
  • bålspring

CPH Warrior

Konklusion

Gennemsnittet i karakteren ovenfor er til dette løb misvisende. Copenhagen Warrior er ikke et løb, der skal have høj sværhedsgrad. Det giver sig selv med mottoet, ”Alle kan starte, alle kan slutte”. Til gengæld er der masser af tidskrævende og fysisk hårde discipliner, man lige skal psyke sig selv for, for at overkomme. For eksempel vandgitteret eller muren, man slutter ved.

En stor kadeau skal lyde til de frivillige. Hep er en undervurderet kvalitet, ligegyldigt om man er vant til 19 kilometer trailløb eller aldrig har løbet seks kilometer før. Desuden skal løbet have ekstra respekt for at inkorporere et børneløb, så det ikke kun er de voksne Warriors, der får en tur i mudderet.

Copenhagen Warrior er pengene værd, og bliver det i højere grad, hvis de får bugt med de værste kødannelser. I år var stadig et markant comeback.

Pris 325-491,50 kroner alt efter tilmeldingstidspunkt.

CPH Warrior

Shops og stande

G-Shock – Nocco – Barebells – Pandy – TMAX Tape – Recover4You – Performancegear.dk – CPH Run Shop – Indlægsklinikken.dk – Icebug – Joya

About The Author

Nørd, der løber OCR for sjov. Oplevelsen er key. Jeg anmelder løb og søger de gode, personlige historier fra OCR-verdenen.