OCR Training Denmark Workshop

OCR Training Denmark Workshop

Et kanon All-Round workshop, med fokus på med alt omkring OCR. Der var teknik- og skadesforebyggelsestræning, samt oplæg om løbetræning og motivation.

OCR Training Denmark Workshop

3 knaldgode eliteløbere, med hver deres fokus og hovedområde, gav deltagerne den hidtil bedste OCR workshop, så man blev klædt på fra top til tå. En gennemført balance mellem praktisk træning og teori. Uanset hvad folk havde af forventinger inden de mødte op, var de sikre på at være klar til deres næste OCR løb for fuld kraft!

OCR Training Denmark Workshop

Som de selv skrev til eventet, så var det en 7 timers alt-i-en pakke. Selve agendaen så således ud:

09:00 – 09:15 – Intro og opvarmning
09:15 – 11:00 – Teknisk træning (løbetest og skadeforebyggelsestræning ved MobileFit)
11:00 – 12:00 – Oplæg (Få et unik indblik i sportspræstation og performance)
12:00 – 12:30 – Frokost fra Protein-Baren
12:30 – 13:30 – Oplæg (OCR historie, sportsmotivation og DIN udvikling inden for sporten)
13:30 – 15:30 – Træning (Funktionel og hård træning)
15:30 – 16:00 – Afslutning (Nutramino konkurrence)

OCR Training Denmark Workshop

Som de tidligere har har haft held med til deres fællestræninger, så deler de 3 trænere sig om og underviser i hver deres fagområde. 20 minutters intensiv træning af hver af de 3 coaches, og man kan virkelig mærke at alle coaches har 100% fokus på alle deltagerne. De har overblikket over hele holdet, med overskud til at give sig tid til den enkelte.

OCR Training Denmark Workshop

De sluttede af med en lille overraskelsestræning, som i den grad må siges at hive de sidste kræfter ud af deltagernes arme. Men som man oftest ser hos OCR-deltagere, så er der intet der kan få dem ned med nakken. De gav sig fuldt ud!

Træningen foregik med MobileFit. Et genialt redskab til at sikre en ordentlig core-og grebstræning, som igen er tæt på altafgørende i forbindelse med et OCR løb.

OCR Training Denmark Workshop

…og der var selvfølgelig lækkerrier til dem der klarede et forudbestemt antal gentagelser 🙂

OCR Training Denmark Workshop

Vi kan på det varmeste anbefale OCR Training Denmarks eventuelle fremtidige Workshops. Det er en gennemført dag, hvor man kommer hele vejen rundt!

Læs mere omkring OCR Training Denmark på deres facebookside.

OCR Training Denmark Workshop

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.