Den ultimative OCR Bootcamp

Den ultimative OCR Bootcamp

OCR Danmark er netop vendt hjem, fra den mest fantastiske, intensive, udfordrende, sociale og hyggeligste OCR bootcamp der findes.

Trip Extreme

Vinderne af Nordic Race 2016, vandt en tur til Spanien med TripExtreme, nærmere betegnet, Marbella hvor Mikes Gym ligger placeret. Stedet er ikke blot en Fitness-Camp, men en fuldstændigt all-round trænings-camp. Stedet har sågar sin helt egen forhindringsbane, der netop er blevet til et kvalifikationsløb til OCR EC!

Trip Extreme

Forhindringsbanen ligger på en bjergskrænt og består hovedsageligt af 3 dele.
Første del er en cadio-del, som sikre at man får pulsen op, ved at gøre brug af de stejle skrænter, sandsække og trappeløb, hvorefter man løber direkte ind på forhindringsbanen, som indeholder de mest gængse forhindringer, stadig krydret med bjergterræn! Her finder man blandt andet armycrawl, ropeswing, cargonet, over/under og irish table. En forhindringsbane hvor alle kan være med med, men her gælder det om om at kende sig selv, og sikre at der er energi og overskud til hvad der kommer efterfølgende.

Trip Extreme

Den sidste del af banen, er den del der slår de fleste ud. – Combat Zone!
En lille plads på bjergskråningen, der indeholder alt hvad der skal til, for at få de sidste livstegn ud af kroppen, inden man løber videre til Suicide Hill!

Trip Extreme

I Combat Zone skal der flyttes, skubbes, løftes, bæres, hejses, kastes et sted mellem 3- 5 tons træ, beton og stål. Afhængigt af om du løfter RX, som er banens stærkmands/kvindes standard. Eller om du vælger en af mulighederne for nedskalering der passer bedre ind i netop dit træningsbehov. At RX’e kræver en hel del styrke og især teknik. Det skal lige siges, at det bestemt ikke er mange OCR løbere der kan køre max, men tendensen i OCR løb er at der kommer flere og flere tunge discipliner med.

Trip Extreme

På vej ud af helvedet/Combat Zone, skal de sidste Atlassten løftes, slæbes og bæres, på vej hen til Suicide Hill, der virker fuldstændig uoverkommelig efter alt hvad man har været igennem. Men ikke destro mindre, skal der laves en lille spurt op af en 30-40 graders skråning på ca 100 meter. Som en lille bonus inden målstregen, har Mikes Gym dog været så flinke, at bygge monkeybars over poolen, så der skal laves flyvende aber med tilsyrede arme – Og til dem der virkelig ikke har flere kræfter tilbage, og falder i poolen, snupper man lige en straf tur mere op ad Suicide Hill, våd, træt og grædende!

Trip Extreme

Alt i alt, et OCR løb af dimensioner man ikke har set før. Et løb der giver de hurtigere løbere nye og anderledes udfordringer, og fordele for en fysisk stærke og teknisk dygtige deltagere. Der bliver vendt op og ned på tingene som vi kender dem, men én ting er sikkert. Man bliver testet og udfordret maksimalt, i særdeleshed på grebsstyrken, som Thomas fra TripExtreme siger, kan have afgørende betydning for om man som eliteløber kan beholde sit armbånd på de store forhindringer i f.eks et Nordic Race.

Trip Extreme

På en bootcamp med TripExtreme, har man 5-6 dage med fuld pension og hyggelige hytter på samme matrikel. Der er 10 skridt fra hoveddør til morgentræning kl. 7. Maden er specielt tilberedt til det trænende folk, så der er fuld fokus på kalorier og proteiner. Dertil har TripExtreme stort fokus på sammenholdet, så alle føler sig velkomne og i gode hænder, og på sikkerheden så du bliver godt rustet til den udfordrende bane.
Udover træningsbanen, er der et hav af træningsfaciliteter på området.

Trip Extreme

  • Crossfit
  • Romaskiner
  • Watt bikes
  • Versa climbers (en maskine der er assault air bike og trueform runner værdig)
  • Svømning
  • Funktionel Træning
  • Cardio
  • Mobility

..banen er også åben i døgndrift, så du må hellere huske pandelampen, hvis du ikke kan vente på morgensolen.

Trip Extreme

Og selvfølgelig de naturskønne områder, der indbyder til de lækreste løberuter man kan forstille sig. Uanset om man vil løbe en tur ned til stranden, eller en tur op af bjergene og ned langs Scramble Hill, så er der rig mulighed for at få nogen kilometer og massere af højdemeter i benene.

OCR Danmark skal helt sikkert derned igen, og hvis du er klar på den fedeste bootcamp ever, så ved du hvem du skal kontakte.. Nemlig TripExtreme!

Læs mere om Trip Extreme på Facebook eller på deres hjemmeside.

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.