Løbetøj til vintervejret

Pasform
Kompression
Funktioner
Vind & vejr
4.2 ColdGear Rating

Se PerformanceGear's store udvalg af Under Armour

Køb hos PerformanceGear.dk

Løbetøj til vintervejret

Selvom vejret ikke siger sol og varme, er der ingen grund til ikke at holde sine løbeture ved lige. Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Derfor var OCR Danmark på udkig efter noget løbetøj der ville gøre det til en fornøjelse. I den forbindelse faldt vi over Under Armours ColdGear Collection. En kollektion vi ikke før har kigget på, og i den forbindelse var vi et smut forbi PerformanceGear.dk for at høre mere omkring Under Amours seneste teknologi til koldt vejr.

PerformanceGear.dk har et stort udvalg af Under Armour til alt slags vejr, og de er inde i alle de tekniske funktioner som Under Armour har brugt årevis på at udvikle.

Under Armour har delt deres kollektioner op i hvor godt de fungere i hhv. kulde, varme og blæst/regnvejr. Deres HeatGear fungerer optimalt ved over 20 grader, ColdGear helt ned til -15 grader og Stormgear i blæst og regn! Derudover har de selvfølgelig deres All Season kollektioner som er til generelt brug.

Collage Tøj

ColdGear

Kort sagt består Under Armours ColdGear Collection af et dual-layer stof, der leder fugten væk fra kroppen og cirkulerer kropsvarmen, så du holdes varm uden at skulle have ekstra tøj på.

Vi snuppede et sæt med hjem, og kan bestemt skrive under på, at Under Armour ikke har ligget på den lade side, når det kommer til at udvikle produkter, der støtter op om den aktive løber i vinterperioden. Der går ikke mange minutter før man kan mærke, at kropsvarmen ikke siver ud gennem tøjet, men forbliver og sikre er dejlig varm oplevelse resten af turen. Derudover skader det bestemt ikke, at deres modeller også har kompression, hvilket giver en bedre blodgennemstrømning i dine muskler og dermed flytter grænsen for mælkesyren.

Coldgear serien har 2 ”udvidelser”.

Infrared er er teknologi hvor der er et thermo conductive inderlag. Det er metaltråde som holder på og reflekterer din kropsvarme, så du holder dig endnu varmere.

Reactor er den sidste nye teknologi fra Under Armour. Performancegear.dk har lige nu nogle enkelte jakker med den teknologi, da den først bliver frigjort helt til efteråret. Her vil der komme trøjer, bukser, jakker og huer med Reactor teknologi.

Reactor tilpasser sig kulden. Jo varmere du har det, jo mere ventilerer tøjet dig. Jo koldere du har det, jo mere holder det på varmen.

Det er absolut en teknologi der vil være fantastisk til udendørs træning når det er rigtig koldt.

Vi havde også set, at OCR Team Old Boys løber i Under Armour trøjer, så vi skrev og spurgte hvad deres erfaring var med deres ColdGear Collection.

Jacob Lander fra OCR Team “Old Boys”:

For det første er det kvaliteten. Der findes måske kun et andet mærke der kan hamle op med UA kvalitet i Coldgear når det kommer til pasform, kompression, varme, tekstil komfort.
Jeg har løbet en del i det både i plus grader og i minus grader, hvor jeg kun havde thights og langærmet på, og inde for få 100 meter er komfort temperatur i tøjet nået, og du mærker ikke kulden. De generer ikke når man løber men følger kroppen og ens bevægelser så jeg kan ikke sige andet end at jeg er MEGET BEGEJSTRET😃

Morten Hansen, OCR Team “Old Boys”:

Jeg løber en del, både interval, korte og lange ture, har haft meget forskelligt løbetøj, i mange mærker, men har aldrig prøvet et mærke som UA, hvor kvalitet og funktion er så højt. Deres coldgear langærmet og tights, -5 grader, ingen problemer, 1-2 min og din krop har perfekt temperatur.
Så helt klar det bedste gear til en OCR løber

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.