Visionen om at få OCR Sporten organiseret

Visionen om at få OCR Sporten organiseret

Fredag aften afholdte DIF deres budget- og årsmøde. I takt med DIF’s og DGI’s samarbejder, der går ud på at få 600.000 flere danskere til at dyrke idræt og motion i 2025, skulle DIF’s Udviklingsudvalg, der arbejder med udvikling af idrætten på alle planer, fremlægge hvordan DIF kan støtte op om de nye sportsgrene, og eventuelt hvem DIF kan samarbejde med af eksterne aktører.

DIFs årsmøde

På bagrund af denne ambitiøse vision, fik OCR Danmarks to stiftere Bo Andersen & Brian Rosenkrantz, æren af at komme ind og præsentere OCR Sporten for de knap 200 personer fra DIF´s specialforbund, med tilsammen godt 2 millioner medlemmer.

DIFs årsmøde

Oplægget fra OCR Danmark, var deres version af, hvordan de ser sporten og hvor den er på vej hen.

Hos OCR Danmark, håber man at dette kan være den første spæde start, til at få organiseret OCR sporten i Danmark. Der blev i hvert fald lagt op til, hvordan samarbejdet kunne foregå fremadrettet.

DIFs årsmøde

Der skal lyde en stor tak til de arrangører, det valgte at byde ind med detaljerede oplysninger omkring deltagerne, såsom antal, køn, demografi og den generelle udvikling.

DIFs årsmøde

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.