ZOMBIELØBET 2016

Bedømmelse
ZOMBIERNE
LØBSAFVIKLING
PUBLIKUMSVENLIGHED
SVÆRHEDSGRAD
4 Zombieløbet
Readers Rating 0 0 votes

Den Grønne Syge

Zombieløbet 2016

Vallensbæk mose er i karantæne! En hurtigt spredende og dødelig virus breder sig, men hvor er de døde?

artikel4

Der er mange former for forhindringsløb derude og Zombieløbet er bestemt også et af dem.  Nogle vil være uenige i den påstand, men en Zombie er i den grad også en forhindring, når dens eneste formål er at tage “livet” fra de løbere der prøver at passere den. 1.200 løbere var tilmeldt  Zombieløbet 2016 og de 300 Zombier gjorde hver især deres bedste for at skræmme eller tage de uddelte liv fra løberne. Selve ruten bestod primært af fladt trail spor i skov, med nogle få segmenter på asfalt. Flere steder langs ruten lå en å som man kunne vælge at søge tilflugt i for at undgå Zombierne og bevare sine liv. To rigtige forhindringer havde dog sneget sig med på ruten, Copenhagen Warrior havde opstillet en gang kravl under slørings net og en skråvæg som løberne skulle over, et par zombier fik også forvildet sig ned under nettet til stor rædsel for de løbere der blev fanget derinde.

artikel1

Setup’et var således:

Hver løber fik udleveret 3 stykker strimmel til at sætte i buksekanten, jo flere liv man havde med hjem desto kortere blev ruten.

Zombierne kunne ikke løbe, men måtte gerne gribe ud efter løberne uden af holde fast i dem, herunder var deres opgave at stjæle liv fra løberne.

Ruten på de lidt over 5 km var fint mærket op, men havde man som løber en fornemmelse af at den rute man var på vej ned af var fyldt med Zombier, så var det muligt at finde en alternativ rute forbi forhindringen, såfremt den var mærket op.

Halvvejs på ruten lå en safezone, her kunne de forskrækkede løbere møde en en lille håndfuld soldater der uddelte drikkevarer og tilså evt. skader som vabler og skrammer.

artikel3

Zombieløbet er i den grad en oplevelse værd, både for voksne og lidt større børn. Arrangementet er godt stablet på benene, med mulighed for mad og drikke i mål/start området, udklædning og rekvisitter der er en Zombiefilm værdig samt personale der brænder for det de laver. Zombierne på ruten er mødt 2 timer før løbsstart for briefing og sminke og der er ikke en finger at sætte på deres præstation, de havde det uden tvivl lige så sjovt som løberne havde.

artikel2

 

About The Author

Passioneret OCR løber og grej nørd. Jeg anmelder OCR løb og tester OCR relateret udstyr.