Inov8 X-Talon 225

KOMFORT
GREB
VÆGT
DRÆNINGSEVNE
4.3 Bedømmelse
Readers Rating 0 0 votes

Inov8 viser hvor skabet skal stå med ny forbedret udgave af deres X-Talon sko.

Inov8 X-TALON 225

Inov8 er på banen med deres nyeste bud på en OCR/trail sko, vi har haft den under luppen og løbet sommeren flad i den.

artikel1

Inov8 er ude med deres nyeste tilføjelse til X-Talon serien, X-Talon 225 står til at skulle afløse X-Talon 190, men hvordan afløser man noget der i forvejen fungere ganske fint?

Til at starte med har Inov8 kigget på sålen, på de forgange X-Talon sko har de yderste gummiknopper haft en tendens til at blive hurtigere slidt end dem i midten, på X-Talon 225 er knopperne på skoen, lavet i 2 forskellige hårdheder for at mindske sliddet, dvs. at de knopper der løber langs siden er hårdere og dem i midten er bløde for stadig at sørge for et godt greb i underlaget.

artikel2

X-Talon 225 er en anelse tungere en X-Talon 190, med sine 225 gram pr. sko i en størrlese 43 er den 35 gram tungere en X-Talon 190. så igen, intet mærkbart.

Udover de visuelle ændringer på skoen er der bestemt også funktionelle ændringer, oversiden af skoen er mere slidstærk end sine forgængere samt er snuden blevet forstærket. Det virker meget på Inov8 som om at man prøver at dække både OCR verdenen og trail på en gang og uden at hælde for meget til en af siderne er det faktisk lykkedes dem at ramme en fin balance.

artikel3

Vurdering:

Der er blevet trænet meget i de her sko og løbet et par OCR løb og som det ser ud lige pt. Så er de et af de bedre bud på markedet. De slår mange af konkurenterne på flere punkter, herunder greb, vægt og komfort hvor de ligger helt i top.

Selvom Inov8 slår sig på at X-Talon serien er beregnet til fart og adræthed og ikke komfort, så er den alligevel utroligt komfortabel

Efter ca. 100 km i skoene er der ikke meget slid at spotte.

For lidt mere teknisk info, læs venligst herunder:

X-Talon 225 er bygget op med Precision fit, det betyder at skoen holder hælen på plads og det samme gælder også forfoden, således sidder foden ikke og hopper/svupper i skoen på noget tidspunkt.

Sålen er tynd, så man kan derfor mærke stort set alle ujævnheder i det terræn man løber i.

Skoen har et 3 mm drop, hvilket gør den mindre agressiv at løbe i og meget alsidig.

About The Author

Passioneret OCR løber og grej nørd. Jeg anmelder OCR løb og tester OCR relateret udstyr.