Nyt stort amerikansk TV-program KOMMER TIL DANMARK!

Nyt stort amerikansk TV-program KOMMER TIL DANMARK!

Et program hvor deltagernes sammenhold bliver sat på de hårdeste prøver, når vi tester deres råstyrke og udholdenhed. Lige nu leder Nordisk Film TV efter hold, der tør prøve de vildeste udfordringer og de sejeste forhindringer, og som er klar til at kaste sig gennem mudder og vand for at vinde det ultimative forhindringsløb i den rå og barske natur.
Har du en sej soldaterkammerat, en god kollega eller et fantastisk familiemedlem, der har mod på at klare opgaver sammen som hold, og måske endda løbe for en god sag, så meld dig selv og 4 holdkammerater til denne ultimative holdudfordring. Om du er ung eller gammel, fed eller fit, fra Nordjylland eller Nørrebro, politibetjent eller sygeplejerske er helt lige meget.
Alle er velkomne til at melde sig til, dog er lidt råstyrke måske en fordel.
Tilmeld dig og dit hold her: https://www.shortaudition.com/udfor…

Om programmet

Tv programmet er et løb med udfordringer og forhindringer som et officielt forhindringsløb.
Nordisk Film TV udvælger de hold der skal deltage i løbet, udfra alle ansøgere der har tilmeldt sig. Der vil være en fysisk test inden selve udvælgelsen af holdene.
Holdene skal bestå af 1 holdkaptajn + 4 holdkammerater.
Hvis du går hele vejen til finale vil I ialt skulle igennem: 1 indledende løb og en finale.
Det vil foregå på 2 forskellige dage i uge 42.
Du/I vil have mulighed for at have venner og familie med til løbene.

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.