Live Streaming af SEPE Extreme Challenge!

Teamet bag SEPE Extreme Challenge har i længere tid arbejdet i kulissen, dette arbejde har nu udmøntet sig i Danmarks første live streaming af et OCR løb.

Live Streaming af SEPE Extreme Challenge!

Så er der kommet en Pressemeddelelse fra SEPE Extreme Challenge i forbindelse med deres arbejde for at promovere OCR sporten endnu mere!

SEPE Extreme Challenge er klar med en stor nyhed.

Teamet bag OCR løbet SEPE Extreme Challenge har i længere tid arbejdet i kulissen, dette arbejde har nu udmøntet sig i Danmarks første live streaming af et OCR løb.

Ønsket om at udvikle sporten og sætte baren højt gjorde, at vi allerede i 2015 kiggede på muligheden for at live streame løbet, dette er nu blevet til virkelighed. En live streaming vil være med til at gøre hele oplevelsen af løbet endnu mere fuldendt siger Anders Vesterbæk, Koordinator ved Sport og Event Park Esbjerg.

Tv udsendelsen vil blive streamet på Jydske Vestkystens hjemmeside, og ca. 80% af ruten vil kunne dækkes. For at realisere ønsket om en live streaming har gruppen brugt en del tid på at samle de fornødne midler ind gennem sponsorer, i den forbindelse er der blevet indgået samarbejdsaftaler med tre nye samarbejdspartnere, Bel Air Aviation, Sydbank og Burgård Sørensen, som hermed er med til at sikre ønsket om en tv produktion.

 

Udover Tv produktionen er der også blevet arbejdet med ruten samt forhindringerne. En del forhindringer vil blive justeret og enkelte udgår for at give plads til andre spændende udfordringer. Der arbejdes bl.a. på nye og større mudderhuller, samt en midlertidig vandforsyning på toppen af kælkebakken, der kan forsyne en vandslide med vand.

Deltagerantallet har allerede rundet de 1000 deltagere og med et loft på 1500, så forventer man tæt på udsolgt, når løbet skydes i gang den 10. september kl. 11.00.

Billetter kan købes på www.extremechallenge.dk

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.