Tough viking – Amager strandpark

Tough Viking - Strandparken
FORHINDRINGER
LØBSAFVIKLING
PUBLIKUMSVENLIGHED
SVÆRHEDSGRAD
2.5
Readers Rating 1.6 11 votes

Tough viking er landet i Danmark.

Lørdag d. 11. juni fik Tough Viking sat sit mærke på en efterhånden velkendt OCR arena, nemlig Amager strand park!

Gladiator

Udover København, vil Tough Viking også besøge Paris og Moskva i år og selvfølgelig Sverige. Norge har allerede haft fornøjelsen af at lægge skov til. Tough viking er et af de helt store løb i Skandinavien, de slår sig blandt andet på at være det største og mest brutale, samt være udarbejdet i samarbejde med den svenske specialstyrke, Kustjägarna. Brutaliteten udeblev dog på Amager strandpark, en del forhindringer havde ikke klaret turen over Øresund, der blev efterlyst flere forhindringer som: Fire – Hvor man løber/hopper over ild, Hill Slide – En lang rutjsetur, Barbed Wires – kravl under pigtråd (en klassiker), Over & Under – hækkeløb og så ned på maven, Salmon Ladder – til de mere hardcore atleter.

Rampage

Blandt de forhindringer der var med kunne man bla. Finde:

  • PAIN –Et hold amerikanske fodbold spillere står klar direkte efter starten er gået. Her er ingen nåde, tager du udfordringen op så må man også tage imod de knubs der følger med, ellers handler det om at være hurtig på fødderne og drøne udenom.

  • Rampage – En “halv” halfpipe, her var lidt reb med til at gøre det en smule lettere at komme over.

  • Monkey Bars –Armgang i sin fineste form, her med et lille tvist da armgang var buet opad.

  • Dip Walk – 10 meter med armgang af den slags hvor triceps og skuldre for alvor bliver sat under pres.

  • Turkish Table – Den minder meget om den Irske Bænk. Her er det en platform i 2 meters højde og der er ingen hjælp i form af trin eller håndtag, der er kun én vej – henover.

  • High Jump – En hurtig tur i havet var heller ikke af vejen, efterfulgt af en kort svømmetur.

  • Bridge Climb – Rebklatring som man enten elsker eller hader. Det gælder om at komme til tops og ringe på klokken, ellers er forhindringen ikke gennemført.

Rope

Tough viking på Amager strand er helt bestemt et løb for alle, men samtidig også et EM kval. løb. De 10 kilometer der primært løbes i sand er i sig selv også en forhindring der tærer godt på lår og læg muskler. Men vil man have den fulde Tough Viking oplevelse bør man tage til Djurgården i Stockholm og kæmpe sig igennem de 15 kilometer det løb tilbyder.

Værd at bemærke var at ved alle forhindringer stod en samarit og en kontrollant, det gav en god tryghedsfornemmelse hos mange løbere.

Camo

På selve løbspladsen havde Reebok opstillet mobil butik med mulighed for køb af deres nyeste tøj og sko på markedet. Som en ekstra fed feature kunne man få lavet Tough Viking tryk på det tøj man købte og få det med, med det samme. Tough Viking havde også deres egen Merchandise stand med.

About The Author

Passioneret OCR løber og grej nørd. Jeg anmelder OCR løb og tester OCR relateret udstyr.