Reebok All Terrain Super OR

Vurderinger
Komfort
Greb
Vægt
Evne til at dræne vand
4.4 OCR letvægter!

Reebok All Terrain Super OR er en letvægts racer sko, der uden tvivl vil gøre store indtryk hos enhver løber.

TRAIL RUNNING

Køb

Endnu en OCR sko ser dagens lys.

 

Reebok har været så geniale, at tage deres All Terrain Super 2.0 og putte et OR foran. Du gættede rigtigt…. det står for Obstacle Race!

DSC_7853

Hvad er forskellen?

Det er et spørgsmål man med garanti vil stille sig selv. Overordnet set er skoen bygget op på samme platform, men et par vigtige detaljer er optimeret for at styrke skoen og gøre den egnet til det barske miljø under et OCR løb. Skoen er bla. udstyret med en hårdere overflade med knopper i svangen, der gør det lettere at klatre i reb.

  • Istedet for snørrebånd er der nu speedlace system som man kender fra Salomon skoene. Det er yderst velegnet under løb så man slipper for at stoppe op og snørre et bånd der er gået op.
  • I forvejen er platformen bygget med dræn, således at vand nemt og hurtigt kan drænes. På OR modellen er der indbygget et ekstra dræn midt på foden, så det hele ikke skal tvinges ud ved tæerne.
  • Skoens overside er lavet af CORDURA®, et materiale der bliver brugt i bla. militære produkter. Det er et utroligt slidstærkt materiale, hvilket egner sig godt til OCR.
  • Sålen er lavet af CMEVA, som sørger for at man har god føling med underlaget, men samtidig levere en god stødabsorberende base.

DSC_7712

 

Kigger man lidt nærmere på skoens overall design og funktion, er der endnu en ting der springer i øjnene. Ved svangen er der på hver fod et styke med lidt hårdere gummi og et anderledes mønster, det egner sig exceptionelt til klatring i reb. Det giver et godt solidt greb og man føler langt bedre kontrol under klatringen.

DSC_7719

Reebok All Terrain Super OR ligger i den lette klasse af OCR sko. Hvor Salomon Speedsross 3 ligger på 305 gram pr. sko (str. 42) så ligger Reebok på 248 gram pr. sko (str. 43). Selv fyldt med vand virker den ikke specielt tung og der kommer drænsystemet også til sin ret. Det er en sko med meget attitude. Det camouflage lignende mønster på både over og underside får den til at se vildere ud end så mange andre sko på markedet, den emmer i bund og grund af fart over feltet.

DSC_7695

Personlige erfaringer med Reebok All Terrain Super OR:

Da jeg løber størstedelen af mine ture på trail i skov, finder jeg skoen genial til det skiftende underlag. Selv på kraftigt mudrede stier, har der ikke været andet end godt greb. Det er en sko man med andre ord kan stole på.

About The Author

Passioneret OCR løber og grej nørd. Jeg anmelder OCR løb og tester OCR relateret udstyr.