Evolutionrace kickstarter OCR sæsonen

Evolutionrace kickstartede OCR sæsonen

Vanen tro, kickstartede Evolutionrace OCR sæsonen med deres Polar edition i Holte.
Selvom der var blevet lovet solskin og det i stedet var koldt og tåget, var mange bare glad for det ikke regnede. Alle var 100% klar til at give den max gas. Det er til Evolutionrace man finder de seje atleter, der skal have testet formen af, for at se hvad der skal arbejdes med inden sæsonen for alvor går i gang.

Evolutionrace Polar 2016

Nye tiltag

I år var der blevet justeret lidt på konceptet. De forrige år fik man en straftid hvis ikke man kunne klare en disciplin, men i år var det lavet om til x-antal burpees, alt efter hvilken disciplin man var nået til.

Derudover var der i år Pegboard og Det Kolde Gys. Begge discipliner der ikke har været med i et Polar Edition før!
Samtidig var den faste løberunde piftet lidt op med en betonblok, som der skulle hoppes over, og bæres op af trapper og ned af den stejle skrænt!

At tænke under hårdt press

En af de største udfordringer ved et Evolutionrace, er ikke skrevet op nogen steder. Du har svært ved at træne op til det, i et træningscenter, men alligevel er det altafgørende for sluttiden. Det handler om ens evne til at huske de instrukser man får inden start, samt huske rækkefølgen af forhindringerne. Nogen forhindringer skal tages efter en løberunde, andre skal tages direkte efter sidste forhindring. Det er utrolig svært at huske rækkefølgen og danne sig et overblik over hvor langt man er nået, når man samtidig er max presset, som alle helt naturligt vil være til et Evolutionrace!

Evolutionrace Polar 2016

Efter et langt, hårdt og vårdt Evolutionrace, kunne man få sportsmassage og hjælp til sportsskader hos Sport’n’Wellness, der havde opstillet 3 brikse.

Igen i år var der præmier fra Perform Better, Boxgear og mange andre. Som noget nyt i år, var også NOCCO og Fitness Food med ved præmieoverrækelsen, som samtidig solgte deres lækre Fitness Måltider fra deres bod.

Se flere billeder fra Eventet på vores Facebook-side: www.facebook.com/ocrdanmark
Læs mere om Evolutionrace’s øvrige løb på deres hjemmeside: www.evolutionrace.dk – Der er blandt en rent kvindeløb, “Female Predator”, et børneløb og et 12 timers OCR løb “Terminator”!

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.