Organisatoriske ændringer hos Reborn in Hell

Organisatoriske ændringer hos Reborn in Hell

Reborn in Hell er i dag kommet med nedenstående pressemeddelelse, som i korte træk omhandler en ændring i ejerkredsen, samt en aflysning af deres 2 løb i hhv. Slagelse og på Refshaleøen.

Mange kender Rasmus Nielsen særlig godt, da han er en velbevandret mand indenfor OCR. Han arbejdede på at stable et løb på benene, allerede inden han blev en del af Reborn in Hell. Imellemtiden har han arbejdet intensivt på at promovere Reborn in Hell på de sociale medier, og opbygget et bredt samarbejde med diverse interessenter. Og man må sige han har gjort et fantastisk stykke arbejde.
Det er dog forståeligt at man skal fokuserer på sit privatliv samtidig, og med en lille ny på vej, kan det være svært at få tid til begge dele. Vi ønsker Rasmus held og lykke med udvidelsen på privaten!

reborn in hell

Aflysning af 2 løb!

Samtidig meddeler Reborn in Hell, at de ser sig nødsaget til at aflyse deres løb i Slagelse samt på Refshaleøen. En utrolig ærgerlig beslutning for de folk, der allerede har tilmeldt sig og håbet på et løb i deres nærområde. Men samtidig giver det god mening at begrænse omfanget, til et niveau man med sikkerhed ved man kan levere i høj kvalitet!

Kan vi få pengene retur?

Vi har i forbindelse med denne udmelding været i kontakt med SportsTiming, for at høre hvordan deltagerne er stillet i forbindelse med en aflysning af et løb.
SportsTiming bekræfter, at alle der har betalt for et arrangement via SportsTiming, vil få deres penge retur i tilfælde af ikke afholdte arrangementer. Og det gælder selvfølgelig også i denne situation! – Deltagerne vil får yderligere information fra SportsTiming omkring tilbagebetaling hurtigst muligt.

 

En lysere fremtid!

Både Jack og Casper bekræfter overfor OCR Danmark, at de bestemt ikke har skruet ned for forventningerne til 2016! Tværtimod. Der arbejdes intensivt på nye tiltag, koncepter og forhindringer der aldrig er set før.

Vi vil følge Reborn in Hell tæt og melde ud så snart der sker noget nyt!

Reborn Jack  Reborn Casper

Officiel Pressemeddelelse fra Reborn in Hell:

I forbindelse med en kommende familieforøgelse, har man i bestyrelsen valgt at Rasmus Nielsen træder ud af Reborn in Hell fra d.d.

Rasmus har været vores ansigt udadtil og har især gjort et stort stykke arbejde med at promovere Reborn in Hell på bl.a. Facebook.

Vi takker Rasmus for det år han har været en del af Reborn in Hell, og ønsker ham al held og lykke fremover.

Den oprindelige ejerkreds, Jack Forup Eg og FX Team, har stadig de samme planer med Reborn in Hell, som de havde inden Rasmus’s deltagelse, og derfor vil der ikke ske nogen ændringer på det område.

Der har været bred enighed omkring udtrædelsen, og vi er overbevist om at det er bedst for alle parter, og især deltagerne, at vi sikre en ejerkreds der har mulighed for at give sig 100%, for i sidste ende at give deltagerne en oplevelse for livet.. Hver gang!

Vi har desværre endnu ikke fundet en afløser, hvilket vil betyde at vi har svært ved at favne alle de planlagte løb i 2016. Derfor har vi set os nødsaget til at aflyse vores løb i Slagelse og på Refshaleøen. Dette er bestemt ikke en beslutning vi er stolte af, men vi ser os nødsaget til det, for at opretholde vores egne kvalitetskrav til vores løb.

Vi har dog en hel del planer med 2016 og er sikre på det bliver et brag af en OCR sæson!

Den kommende tid vil vi så småt begynde at melde ud, omkring de nye forhindringer vi har arbejdet intensivt på, samt en masse andre positive tiltag til Reborn in Hell’s i forvejen populære løb!

 

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.