Evolutionrace Terminator – Et 12 timers OCR løb i Danmark!

Evolutionrace Terminator – Et 12 timers OCR løb i Danmark!

Hvis man er klar på at blive udfordret til det maximale, er der nu en oplagt mulighed med Evolutionsrace Terminator!

Begge hovedpersoner bag Evolutionrace Terminator, har begge deltaget i yderst ekstreme løb. Blandt andet løb hvor man decideret skal ansøge om at komme med, samt Spartans hårdeste Death Race. De har stor erfaring med at udfordre mennesker til det yderste.

Den 5. november 2016, er det nu muligt at deltage i Danmarks første 12-timers OCR løb, som er optakten til et 24+ løb!

Evolutionrace beskriver selv løbet således:

Du skal være villig til at ofre blod, sved, tårer og din krop! Løbet vil blive ubarmhjertigt.
Starttidspunkt og lokation forbliver en hemmelighed af nødvendighed samt for overraskelsesmomentet. Det bliver umuligt at forberede sig specifikt til dette race. En obligatorisk udstyrsliste vil blive lagt op på Facebook, i tiden frem mod dommedag. Vær opmærksom på, at denne er dynamisk og vil ændre sig i tiden frem mod start. Derfor… Hold øjne og ører åbne for opdateringer. Har man ikke sit udstyr i orden – kan løbet ikke gennemføres – og man udgår derfor – uden undtagelse. Endvidere; vær opmærksom på, at dette race er 100% selvforsynende for den enkelte deltager. Vi opstiller ingen toiletter, ingen vandposter, ingen McD eller Starbucks… You are on your own – in the hands of your team and in the faith of the Race Directors.

EVO – Terminator, vil bl.a. indeholde klassiske OCR discipliner, men du vil med garanti møde det uventede igennem dette race. Nye discipliner bygges særligt til denne event og ingen discipliner afsløres på forhånd. Dem, der gennemfører dette race vil være ægte Terminators – og automatisk kvalificeret til Alpha Terminator 24+ – og ikke mindst være indehaver af Terminator trofæet og det helt unikke ”bling”.
Der vil være en kåring af de 3 bedste M/K samt hold. Vi går ind for ligestilling gennem løbet, hvilket vil sige, at kvinder skal gennemføre det samme som mænd. De discipliner som ikke kan gennemføres, hvilket vil ske for mange kvinder og mænd, vil aflede straføvelser eller at man udgår fra løbet. Løbsledelsen har det sidste ord.
Man kan tilmelde sig individuelt, men finder optimalt sammen i Teams af 4. Dem, der ikke er 4, vil blive tilfældigt sammensat i 4-mands teams. Der vil være flere lange team konkurrencer undervejs, som samtidig tæller point til den samlede individuelle vinder. Hertil selvfølgelig også et par lange udmarvende individuelle konkurrencer, som kun dem med jernvilje kommer igennem.

Antal pladser bliver max 250 pladser – hvilket under ingen omstændigheder forøges. Eventen reklameres ud i hele Europa, hvorfor der forventes rift om pladserne. Skal vi ikke se danskere på toppen af sejrsskamlen???

 

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.