Warrior Dash skifter navn til Copenhagen Warrior?

Warrior Dash skifter navn til Copenhagen Warrior?

Det er nye kræfter, der har overtaget det der tidligere hed Warrior Dash i Danmark.

Det er et velkendt løb og meget vil forblive det samme, andre ting vil ikke. Navnet vil fremover være Copenhagen Warrior, og det vil ikke længere være et kvalifikationsløb til Verdensmesterskaberne. Der arbejdes dog fra arrangørens side på, at få det tilbage som VM kvalifikationsløb.

Udover de få ændringer lyder meldingen:

Copenhagen Warrior afholdes igen i 2016 i Valbyparken. Lørdag d. 18. juni 2016 åbner portene for endnu et af de sjoveste og mere udfordrende forhindringsløb, verdens fedeste løbskoncept COPENHAGEN WARRIOR!

 Som deltager skal du igennem 20 både nye og kendte forhindringer over en 6 km lang rute. Garanteret sved på panden & syre i benene og vild underholdning når du bliver modtaget ved mål med madboder, Deejay og en bar med iskoldt fadøl!

Det lyder til der igen i 2016 vil være OCR folkefest i Valbyparken.

About The Author