Fitness World tilbyder nu også OCR træning

Fitness World tilbyder nu også OCR træning

I takt med at OCR løb bliver mere og mere populært, begynder de store træningscentre også at få øjnene op for det.

Fitness World

Fitness World – Herlev, BIG

Det første center der tog OCR træningen til sig, var Fitness World i Herlev, som ligger i det nye BIG Center.

Træningsområdet er designet i samarbejde med deltager i Verdensmesterskaberne 2015, Henrik Poulsen, som fremover har de specielle OCR træningshold.
Man vil på disse hold kunne træne teknik på de enkelte områder, såsom klatring i cargonet, armgang, flying monkeybars, tireflip, ringvalk, ropeclimb og meget mere!

Udover den tekniske træning, har Henrik lavet en rute gennem samtlige øvelser, som man efter endt træning skal gennemføre på tid! Da OCR Danmark var med til træning, blev ruten klaret på mellem 4:30 og 12:00 minutter. Det er en rute der virkelig sætter ens arme, hænder og kondi på en prøve! – Det skal siges at ruten for både mænd og kvinder, på nuværende tidspunkt føres af deltagere af OCR Verdensmesterskabet 2015, så der er rig mulighed for at teste sig selv op imod nogen erfarne personer!

Fitness World

Flere centre får øjnene op for OCR

Der er allerede flere Fitness World centre der har taget pænt imod OCR træningen. Søborg åbnede deres OCR træningsområde i december i år, og vi kan kun håbe at flere centre vil få øjnene op for, at det i dag skal være sjovt at træne. Folk vil gerne have en blanding af de faste maskiner og løbeturen, og OCR træningen giver netop dette. Man kan ikke blive andet end blive i godt humør, når man sammen med sine venner skal se hvem der kan klatre højst op af rebet, eller hvem der kan gå længst i armgang.
Man vil gerne føle man har fået noget ud af sin træning, når man endelig har fået afsat tid til det i den travle kalender. OCR træning får én til at bruge hele kroppen, som man også gør ved CrossFit, hvilket er med til at give en følelse af, at man virkelig har fået noget ud af træningen.

Fitness World

Vi kan kun anbefale at man hejse flaget i sit lokale træningscenter, så de kan få en fornemmelse af hvor populært og eftertragtet det i virkeligheden er, og kommer til at blive! Der er en grund til at de store tøjproducenter, som f.eks. Reebok, ser OCR som det nye sort, og laver deciderede OCR kollektioner. Tro os når vi siger det bliver stort. Det handler om at være med på noderne, så skynd dig ned i Fitness World i Herlev og prøv deres nye OCR område!

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.