Verdens højeste indendørs forhindringsløb

Verdens højeste indendørs forhindringsløb

OCR Danmark tilbyder, i samarbejde med Urban Ranger Camp, vores læsere en unik oplevelse, på verdens højeste indendørs High Roping bane.

Urban Ranger Camp på refshaleøen har lavet verdens højeste forhindringsbane, og nu kan du få lov til at prøve kræfter med den, til OCR Danmarks særarrangement d 07/02 -2016!

Vi har lavet et supertilbud til vores læsere, så man for kun kr. 250,-! kan prøve kræfter med Urban Ranger Camp’s grænseoverskridende forhindringsbane – normalprisen er kr. 395,-

 

Urban Ranger Camp

Urban Ranger Camp er lokaliseret på Refshaleøen i København, hvor de har til huse i den gamle B&W hal, som også er kendt fra det international melodi grand prix.

Selve banen er lavet i samarbjede med en flok franske specialister i High Roping, og befinder sig i 50 meters højde!

Det gør den til verdens højeste indendørs High Roping Bane! Urban High Roping byder på 28 forskellige fysisk og mentalt udfordrende reb aktiviteter i fire baner.

Urban Ranger Camp sørger for at sikkerheden er i top – alle deltagere vil indledningsvis gennemgå testbane og få udførlige sikkerhedsinstrukser af instruktørerne.

Forvent en varighed af ca. 3 timer fra start til slut – inklusiv instruktion og testbane.

Vi skal gøre opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til arrangementet, samt at man skal møde senest 15 min. før den bookede tid!

Book din plads på Billetto!

https://billetto.dk/da/verdens-hoejeste-indendoers-forhindringsbane

About The Author