Ny løbsarrangør melder sin ankomst..!

Ny løbsarrangør melder sin ankomst..!

En ny løbsarrangør er i skrivende stund, ved at finde en passende lokation til deres løb i 2016! De sidste detaljer skal på plads, men på nuværende tidspunkt er der 3 forskellige lokationer i spil. De forventer at have de overordnede detaljer på plads inden jul.

Strong Viking

Strong Viking provides their participants with a unique experience. Our obstacle run is not a race but a challenge.  Our participants suffer together, but with a smile on their faces, that’s what Strong Viking is all about!

Strong Viking har for nyligt oprettet en facebook-side, “Strong Viking Danmark“, hvor de annoncerer at de kommer til Danmark, men sikkert på grund af mange falske facebooksider, har den ikke fået den opmærksomhed som den fortjener. Vi kan dog bekræfte at den er god nok!

Oprindeligt var planen at løbet skulle afholdes i Kerteminde, men grundet nogen miljømæssige udfordringer, var det desværre ikke muligt. Der er som sagt 3 andre lokationer i spil i skrivende stund.

Mud-, Hills-, Water-, Forest-, Flanders-, og Brother Edition

Strong Viking arrangerer flere forskellige versioner af løb. Mud-, Hills-, Water-, Forest-, Flanders-, og Brother Edition. Hvert løb har 3 forskellige distancer, nemlig 7, 13 og 19 km.

Derudover har de Iron Viking på 42 km med over 100 forhindringer, samt Family Edition, der har stikordene; “Family, Mud, Obstacles, Colors & Fun”. Der kan vælges 3 eller 5 km og er et oplagt løb for unge og nybegyndere generelt.

Vi ved endu ikke hvilken version der kommer til Danmark!

Læs mere om Strong Viking på www.strongviking.com/en

Strong Viking Obstacle Run – Water Edition

 

 

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.