Skistøvleløbet 2015

Skistøvleløbet 2015

Så er det på lørdag den 28. november, at årets korteste og nok også det mest anderledes forhindringsløb, finder sted midt på Rådhuspladsen!

På med skistøvlerne og spurt gennem den 100 meter ‘lange’ forhindrignsbane. Det kan kun blive sjovt, uanset om man er deltager eller tilskuer.

Du kan stadig nå at tilmelde dig på www.skishoerun.dk! – Og hvis ikke du er klar på selv at løbe, er der kaffe og cacao til tilskuerne.

Vi følger op på sidste års succesfulde Skistøvleløb. I år bliver det endnu vildere, endnu sjovere og endnu mere udfordrende. Skistøvleløbet finder sted på Københavns Rådhusplads, lørdag d. 28. november, kl. 13.00. Pladsen vil være forvandlet til en over 100 meter lang, udfordrende forhindringsbane, som skal gennemføres iført skistøvler – vinderen løber afsted med et gavekort på 5000,- til en uforglemmelig skiferie. Det er helt gratis at deltage, og alle kan deltage, blot du er fyldt 18 år.

 

 

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.