Arena Run 2016

Arena Run 2016!

Den 20. februar 2016, vil der på Friends Arena i Solna, Sverige, blive afholdt Nordens første indendørs OCR løb!
Løbet bliver omkring 5 km langt og kommer til at foregå inde i, under og omkring Arenaen, med omkring 20 forhindringer i alt.

Billedet i artiklen er vejledende, men giver en idé om hvordan banen vil blive opdelt i 4 afdelinger. Selve arrangørerne har hver deres afdeling og de har hver deres fokusområde i forhold til hvilke typer forhindringer man kan møde.
Ruten bliver lang således, at man løber en tur på, under og omkring arenaen, inden man kommer ind til en afdeling. Dette gøres selvfølgelig 4 gange så man kommer igennem alle afdelinger.

Arena Run Detaljer

De 4 personer bag Arena Run er Petter Alexis Askergren, Björk Odinsdottir, Mustafa Mohamed & Michaela Askergren Fröstad og du kan læse mere om dem hver især på deres hjemmeside.

Vi glæder os utrolig meget til at oplevele Arena Run og skal nok allerede begynde at kigge på at købe billetter. Som ved næsten alle andre OCR løb, er det nemlig billigere jo tidligere du køber.
Man kan købe billetter som individuel eller som team.

Arena Run Pris

Følg eventet på Facebook og læs mere om Arena Run på deres hjemmeside.

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.