Fundracers Event – Level X, Spartan cross.

Fundracers slog d. 1. November dørene op til deres træningsarrangement hos Level X i Holbæk.

Med 125 fremmødte deltagere var der lagt i ovnen til et brag af et arrangement, de hurtige OCR drenge fra Fundracers sprudlede af overskud og engagement. Længe har tilmeldte til eventet kunne følge med på sidelinien mens flere opdateringer omkring opbygningen af Level X skred frem og d. 1/11 skulle det hele kulminere.

Fundracers

Samtlige deltagere blev samlet i den store baggård til en introduktion til dagens forløb og en præsentation af Brian Davidsen, Ejer af Level X, RasmusNielsen, Ejer af Reborn In Hell og drengene fra Fundracers Jakob Bay, Jonas Kofoed, Michael Christensen og Leon Kofoed, herefter en kort sikkerheds instruktion efterfulgt af en stor fælles opvarmning.

Fundracers havde lagt mange kræfter i de fysiske udfoldelser, deltagerene kunne se frem til i alt 4 “stationer” med forskellige fokuspunkter:

Fundracers

Station 1Boksetræning med Rasmus fra Reborn In Hell og Michael Christensen fra Fundracers som også deltog i OCRWC, deltagerne blev delt op i par, herefter gik det stærkt med hurtige kombinationer og vild intensitet, det fik presset pulsen godt op og sveden frem. det kunne mærkes at der var lagt tanker bag enhver kombination, det satte koordinationsevnen under pres.

Fundracers

Station 2Funktionel crossfit, med noget så simpelt som et ganske almindeligt bildæk blev deltagerne igen kørt op i puls. Her stod Fundracer Jonas Kofoed for at holde gang i løjerne, først en god par øvelse hvor den ene venter med benene i 90′ og ryggen op ad væggen, mens den anden kører et sæt med burpees og Tire slams, først 6 gentagelser af hver så 8, herefter 10 og den den anden vej ned igen, det satte pres på den aktive deltager for at den statiske deltager ikke skulle få syret benene komplet til. Næste øvelse handlede om at stå ryg mod ryg og herpå få bildækket leveret til sin makker i den ene side så man kunne få det leveret igen i den anden side, efterfulgt af en god gang push-ups, flere deltagere ytrede at de var begejstrede over at man kunne opnå så meget med blot et bildæk.

Fundracers

Station 3Løbeteknik og intervaltræning, Fundracer og OCRWC Deltager Leon Kofoed stod for denne station, her blev der lagt stor vægt på opvarmnings metoder og løbeteknik, det var tydeligt at høre at en del deltagere havde et par “Aha” oplevelser her, Leon formåede at holde en god humoristisk tone igennem det hele, lektionen endte med en kort løbetur til stranden hvor den stod på interval løb, i hold af 3 blev deltagerene sendt afsted på en 300 m distance. På returen blev det lidt mere opdelt således at de hurtigeste løber fik lov til at konkurrere mod hinanden, hvilket var en særdeles god ide.

Fundracers

Station 4OCR Træning med Brian Davidsen, ejer af Level X. Her fik man en hurtig men grundig tur rundt på alle forhindringerne og her er ALT hvad en OCRacers hjerte begærer, et kæmpe rig med Monkeybars i flere forkellige og vanskellige udgaver bla. mulighed for flying monkey. Træningen var opdelt i 8 mindre stationer som tilgodeså den ene eller anden træning, grebstyrke, teknik, eksplosivitet osv. blev tilbudt. Level X tilbyder nu hele 3 ramper, den “Lave” som er godt stejl men kan forceres af de fleste, Bæstet som den sorte rampe er blevet døbt og det passer godt til den, en stor sort rampe venter på at blive erobret og sidst men ikke mindst, Ninja rampen, med en kurve der bøjer ud over sig selv til slut, den er ikke for sarte sjæle.

Fundracers

Fundracers havde stablet et særdeles fremragende arrangement på benene og alle deltagere er med garanti blevet udfordret, ingen fik lov til at stå stille for længe.

Med 125 deltagere har Fundracers formået at indsamle 29.000,- som går ubeskåret til Børnecancerfonden. Fundracers har i 2015 en målsætning om at indsamle 100.000,- ind til Børnecancerfonden, udover det har de også fået donationer i form at gaver og afleveret tablets til indlagte børn på Rigshospitalet.

Fundracers melder bla. ud at de har et tiltag i støbeskeen, hvor man som enkeltperson kan tilmelde sig en fast lav månedlig ydelse som går ubeskåret til Børnecancerfonden, men man får en række rabatter den anden vej, de nærmere detaljer får Fundracers selv lov til at melde ud.

About The Author

Passioneret OCR løber og grej nørd. Jeg anmelder OCR løb og tester OCR relateret udstyr.