Reborn In Hell – Prison Escape, Horsens Statsfængsel.

Vurdering
Forhindringer
Løbsafvikling
Publikumsvenlighed
Sværhedsgrad
4 PRISON ESCAPE!
Readers Rating 2 30 votes

Årets sidste OCR løb blev afholdt i Horsens statsfængsel, et løb der som arrangørene selv beskriver, ikke er for "prinsesser og tøsedrenge"

Reborn In Hell – Prison Escape

Som sidste løb i serien i 2015, bød Reborn In Hell på en vaskeægte fangeflugt, forinden har Refshaløen og flyvestation Værløse lagt jord til strabadserne.

reborn in hell

Flangeflugt fra helvede

D. 25/10 stod den på Prison Escape i Horsens statsfængsel. Inden atleterne bliver kastet ud i uvisheden, følger en grundig opvarmning under instruks fra Horsens Crossfit. Atleterne bliver herefter guidet ind i en række fængselsceller der alle vender ud mod et rum fyldt med røg og blinkende lys. Et brag lyder og der flyver en håndfuld soldater frem fra mørket med geværerne hævet, lasere og lygter tændt, det hele skaber et virvar, adrenalinen pumper og som en kugle ud af en kanon bliver løberne sendt ud i uvisheden, overladt til en sand flangeflugt fra helvede.

reborn in hell

Reborn In Hell er kendt for at skubbe til de psykiske grænser, alt fra højder og klaustrofobi er noget man skal forvente under løbet. Det ligger også pænt beskrevet i slogan’et: “Sweat – Fear – Pain”

Hele spektret bliver sat under pres fra start, idet atleterne bliver skubbet direkte ud i forhindringer stort set inden løbet er skudt igang.

reborn in hell

Prison Escape byder på flere klassikere, men også flere store og mere udfordrende forhindringer

Highwalls: Der var 2 styk med i Horsens, en umiddelbart i starten og til sidst på ruten, de 8 meter høje vægge forceres ved hjælp af reb og klatring.

Vandgang: Det våde element og kulden får enhver til at grave dybt efter motivationen.

Pipeline: 100 meter famlen frem i bælgmørkt afløbsrør, alle sanserne kommer på overarbejde.

Rampen: En klassiker og en af de hårde af dem, en våd og godt mudret rampe sætter viljen på prøve, en tand højere end mange nok husker den.

Slide: Navnet siger sig selv, en lang rutsjebane med god fart på.

Net og ild: En ny forhindring, en skråvæg med reb hvorpå der er lagt et gitter med lav frihøjde. På selve gitteret sidder et par rækker med ild og sørger for at løberne holder hovedet lavt i frygt for at komme for tæt på flammerne.

Over og under: I en ny udgave, helt nede på jorden i en overdækket kasse, skal man klemme sig frem, over og under.

reborn in hell

Gevær og pistoler

Blandt de hurtigere klaret forhindringer, finder man cargo net man skal kravle over, løb med tønder, reb kravl, tire run, terræn løb, pistol og gevær skydning. Netop den sidste del er en af de ting der skiller sig meget ud. Det gælder om at få helt styr på pulsen og vejrtrækningen inden man sender sine 3 skud afsted, skydes der ved siden af er der 3 Burpees i straf. Det kan mærkes i alle aspekter af løbet at der trækkes stærke militære referencer. Der var generelt et godt flow på forhindringerne uden nogen betydelig ventetid.

reborn in hell

10 km terræn løb og vandgang

Som nævnt tidligere er Reborn In Hell et hårdt løb. Med 10 km terræn løb og vandgang, bliver man som deltager presset helt ud til kanten. Dette er bestemt ikke et nybegynder løb.

Det store setup med leverandører som Skins Compression, Invictus sport og Maxim i fængselsgården, understreger at Reborn In Hell serien og deres vækst er værd at følge i fremtiden. De har allerede på løbsdagen offentliggjort hele næste års program, hvor 4 løb i alt er på tapetet. Et i København, Slagelse, Værløse og Horsens.

Reborn In Hell arrangøren løb desværre ind i nogle uforudsete forhindringer selv, da 15 frivillige ikke dukkede op på deres poster og en del af afmærkningen var blæst ned i løbet natten, dette resulterede desværre i at nogle af løbets deltagere løb forkert på ruten og missede forhindringer, men trods besværet formåede de tilbageværende frivillige at holde humøret og sikkerheden høj ved bla. vandgang i top.

reborn in hell

Et godt tiltag var de faciliteter der var til rådighed, der var mulighed for at varmt bad efter man gang på gang havde været i kontant med det mudrede vand, dette foregik i en tilstødende bygning. Food Squad stillede op med en vogn der sørgede for at atleterne kunne fylde depoterne op igen efter løb og selve fængslets Café kunne sørge for en god varm kop kaffe til at lune sig på.

About The Author

Passioneret OCR løber og grej nørd. Jeg anmelder OCR løb og tester OCR relateret udstyr.

1 kommentar on "Reborn In Hell – Prison Escape, Horsens Statsfængsel."

  1. Brian

    God beskrivelse, at et rigtigt fedt løb 🙂 jeg giver det 8/10….som du nævner var afmærkningen nogle steder ikke at finde, hvilket resulterede i at jeg bl.a. observerede nogen overhale mig på stisystemet ved siden af åen, som de ellers også skulle have været i. Og sammenlignet med Nordic Race, hvor der var frivillige/officials ved samtlige forhindringer, var der et par steder hvor vi selv måtte regne ud hvad vi skulle(bl.a. løb med sandsække)

Comments are closed.