OCR Verdensmesterskaberne – Resultater

OCR Verdensmesterskaberne – Resultater

Verdensmesterskaberne er vel overstået, og man kan fornemme på de danske deltagere, at det har været noget af et eventyr!

Man har kunne følge de danske deltagere på diverse sociale medier både før, under og efter løbet.
Der er blevet trænet ekstra hårdt op til løbet, man har kunne fornemme hvordan nerverne begyndte at dukke op hos flere af dem, da de fik set og prøvet nogen af forhindringerne til briefingen dagen før. Under løbet har man kunne spotte enkelte danske deltagere på diverse myhedskanaler rundt omkring i verden. Efter løbet har man set grædende deltagere komme over målstregen og få sin yderst velfortjente medalje om halsen. En medalje de har set frem til i meget lang tid og som en stor del af deres liv op til løbet, har været tilpasset og målrettet efter.

En vejrudsigt der skrev +1 grad og hele 59 forhindringer spredt ud på 16 hårde kilometer i et yderst hårdt terræn.

Resultaterne

Overordnet set blev det til nogen velkendte ansigter på podiepladserne, i forhold til sidste års verdensmesterskab.

Vi snakker kun 1 min fra at vi havde haft en dansker blandt top 3! – Nikolaj Dam var lige i hælene på de tunge drenge og var tæt på at snuppe en podieplads. Nikolaj kom i mål på kun 1:42:41 hvilket gav ham en 5. plads, og 3. pladsen kom i mål på 1:41:37! – Virkelig flot kæmpet Nikolaj!!

Jonathan Albon 1st., Ryan Atkins 2nd. & Cody Moat 3rd.

Top 3 men

Lindsay Webster 1st., Claude Godbout 2nd & K.K. Paul 3rd.

Top 3 women

Indtil videre er det kun de midlertidige resultater der er blevet offentliggjort, hvilket vil sige at eventuelle straffe ved manglende genneførsel af forhindringer, ikke er taget med i beregningerne, men det ser stadig utrolig flot ud!
Indtil videre kan de midlertidige resultater findes på www.J-Chipusa.com. (Direkte link)

En dansker på podiet!

Vi kan dog allerede nu sige med sikkerhed at vi fik en dansker på podiet. Nemlig Ida Mathilde Steensgaard, der fik en kanon flot førsteplads i sin aldersgruppe 18-24!

Top 3 female 18-24

Hightlights fra løbet fra Mudstacle.com

Få at få et lille indblik i hvad man skulle igennem i dette års verdensmesterskab, kan man se Mudstacles “Frontrunner Hightlights” video her.

Billederne er venligst udlånt af Mud Run Guide

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.