Level X – Danmarks første OCR- og Cross center!

Level X – Danmarks første OCR- og Cross center!

De fleste OCR atleter kender det. Man gør alt hvad man kan for at simulere de forhindringer man møder til de løb man melder sig til, alt fra armgang, over & under, vægge, ramper osv. Det kan godt lade sig gøre, bla. Med crossfit, men det er aldrig rigtig helt det samme.

I Holbæk finder man Danmarks første og største OCR træningshal, og der skal streg under hal, det er virkelig stort.
Da OCR Danmark besøger Level X i Holbæk er banen tæt på at være færdig, efter en kort gennemgang bliver det gjort klart at der kommer mere end det vi ser, og der er allerede meget.

Level X

Blandt de mange træningsstationer finder man:

 • Rampen – kendt fra løb som bl.a. Toughest.
 • Cargo net.
 • Tireflip – eller i dette tilfælde Tire drag.
 • Ro maskiner.
 • Sledgehammers – en øvelse hvor man udover at komme af med nogle aggressioner, skal hamre en forhammer ned i et dæk, på utroligt kontrolleret vis.
 • Highwall – denne er udstyret med 2 tværliggende brædder, en til at hive fat i og en til at stå på, fingerstyrke er et must på denne væg.
 • Irsk bænk – med et twist, for denne her drejer rundt, så kontrollere man ikke sit spring op, så ruller man hele vejen rundt, det sætter utallige muskler og hjernen i spil, ydermere kan den justeres i højden.
 • Armgang og monkey bars – det hele er sammensat på et kæmpe rig, så man kan kombinere sin træning med overgange fra ringe til monkey bars og videre til Ninja kugler. Det hele er med til at øge grebstyrken i hænder og fingre.

Level X

Man finder blandt de mere teknisk udfordrende forhindringer:

 • Salmon Ladder – kendt fra Ninja Warrior, hvor det via en pull-up bar gælder om at komme til tops, ved at springe lodret fra trin til trin.
 • Klatrevægge – 2 af slagsen, en hvor du har håndtagene med dig hele vejen, men ingen mulighed for at sætte fødderne nogle steder, den anden er kendt fra Nordic Race, hvor man har flere små huller hvor fødder og hænder kun lige akkurat kan være der.
 • Rope climb – den siger sig selv, om man tager den udelukkende i armene eller man hjælper til med fødderne, så er den med til at styrke og forbedre din teknik.
 • Ninja Rampen – en langt svære udgave af den originale rampe, tilløbsstykket er langt kortere og starter med en voldsom stigning, hvorefter man ender i en kurve i toppen, hvor kanten gå udover rampen selv. En super teknisk krævende udfordring, kun en af de fremmødte præsterede at forcere den aften.

Level X

Ikke bare et OCR træningscenter

Da OCR Danmark var på besøg, var der arrangeret et gennemført træningsarrangement for at vise centerets fulde potentiale. OCR Danmark fik testet centeret sammen med mange af de allerede eksisterende medlemmere, men derudover blev det samtidig testet af Martin Sanchez, Niklas Ejstrup & Patrik Wozniacki, der alle er med i Ninja Warrior som køre i fjernsysnet på Kanal 5 netop nu. De meldte alle klart ud, at det bestemt ikke er sidste gang de dukker op i Danmarks største OCR-legeplads!

Level X

Der er styr på sagerne hos Level X, alle tænkelige styrkeøvelser og forhindringer er tilstede og der er mange flere undervejs.

Det er et genialt initiativ og en længe ventet mulighed for at dygtiggøre sig inden for OCR og med Brian Davidsen som tidligere har gennemført Spartan Death Race, i spidsen for projektet kan man som atlet eller kommende atlet gøre sig klar på at blive udfordret og trænet efter alle kunstens regler, “Train Hard, Race Easy” hersker uden tvivl i den store hal. Vi hos OCR Danmark vil uden tvivl være at finde hos Level X, til mange fremtidige træninger.

Level X

Under samme tag som OCR træningen, finder man bla. Zumba, styrketræning, OCR Junior træning og bokse træning med Rasmus Nielsen, manden bag Reborn In Hell.

Level X holder Grand Opening d. 1/11-15 hvor Fundracers også afholder et arrangement..

Følg med i udviklingen af Level X på facebook.

About The Author

Passioneret OCR løber og grej nørd. Jeg anmelder OCR løb og tester OCR relateret udstyr.

1 kommentar on "Level X – Danmarks første OCR- og Cross center!"

 1. Pingback: Level X - Danmarks første OCR træningscenter - OCR Danmark

Comments are closed.