OCR Danmark søger passionerede hjælpere

OCR Danmark søger passionerede hjælpere

Er du passioneret indenfor OCR, træning, kost & ernæring, livsstil, gear, foto, video eller lign., og har du samtidig lyst til at skrive og fortælle hele Danmark om det?
Så kunne vi godt bruge en par hjælpende hænder, med at få skrevet en masse lækre artikler, nyheder og anmeldelser, som kan gøre OCR Danmark endnu bedre!

Det er vigtigt at vores artikler ikke bliver personlige, men at de bliver skrevet til den almindelige læser der gerne vil vide mere om sporten generelt, det mere eller mindre nødvendige gear, træningsmuligheder samt det glade og sociale sammenhold der er blandt udøverne.
Hvis du mener du kan skrive positivt og informativt om det du brænder for, så har vi kanalen og læserne til det.

Vi er i dag Danmarks største OCR-orienterede nyhedskanal og det skal vi selvfølgelig fortsætte med at være, så hvis du mener du kan hjælpe i den retning, så skriv til os!

Hvis du har andre idéer til hvad vi kan lave på OCR Danmark, vil vi selvfølgelig også gerne høre fra dig!.. Vi har allerede et del idéer på tegnebrættet, men det kniber med tid og ressourcer.

Hvis det kunne have interesse, så skriv en mail til Brian.rosenkrantz@ocrdanmark.dk med hvad du gerne vil byde ind med!
Udover at blive en del af et større team der har et fælles mål om at promovere sporten og informere folket, kan vi tilbyde løbsbilletter og gear til test og lign..

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.

1 kommentar on "OCR Danmark søger passionerede hjælpere"

Comments are closed.