Zombie Løbet 2015

Forhindringer
Løbsafvikling
Publikumsvenlighed
Sværhedsgrad
3.8
Readers Rating 1.6 1 votes

Zombie Løbet 2015

Det er ikke Halloween endnu, men (u)hyggeligt er det. Stedet er Vallensbæk Mose, og man skulle tro, at det var lavet præcis til Zombie løbet. Landskabet er godt kuperet og har både skov, hvor Zombierne kan gemme sig, samt store åbne vider hvor løberne er jaget vildt.

Zombie løbet 2015

Hvad går det ud på?

Alle løbere får hver 3 liv. Livet er en plastik strimmel, som skal fastmonteres i buksekanten. Zombiernes opgave er så at tage løbernes liv, og modsat er det løbernes opgave at komme i mål med alle liv i behold. Jo færre liv der er tilbage ved målstregen, jo længere er straf runden, inden målstregen kan krydses.

Start området ligner ved første øjekast alle andre løb. Dog komer der pludselig en mand gående iført fuld beskyttelsesdragt, og med desinfiecerende sprøjte! Rundt omkring hænger der advarselsplakater, der oplyser om “Den Grønne Syge”.

Zombie løbet 2015

Er Zombieløbet egentligt et OCR løb?

Der er ihvertfald mange forhindringer, men her er de istedet levende og rigtig uhyggelige. Forhindringerne er i bevægelse og de jagter dig rundt igennem terrænet. Har man en lille smule fantasi, så er det virkelig skræmmende og man undgår ikke at leve sig ind i rollen som zombieføde, der vil gøre hvad som helst for at overleve.

Ude på ruten vrimler det med zombier, nogle render frit rundt imens andre ligger på lur i skoven.  Det er ikke kun lallende stupide zombier, istedet er nogle hurtigere end andre og andre har valgt at stå på snævre og strategiske steder. Rigtig mange steder på ruten, er der gode muligheder for at få sig nogle gode forskrækkelser og hysteriske grineflip. Man kan også mange steder vælge den “svære” eller den “nemme” vej. Det sjove her er, at skiltene slet ikke er til at stole på.

Zombie løbet 2015

Hvem dukker op til et zombie løb?

Løbet er for børn i alle aldre. Der er massere af børn fra 6 år og op efter, både som løbere og som zombier. Har man ikke lyst til at deltage aktivt i selve løbet, er der rig mulighed for at se på, og som tilskuer er det også utroligt underholdene at se alle de voksne mennesker løbe skrigende væk fra et barn. Selv om zombie løbet måske ikke er 100% OCR, så er det ihverfald et super sjovt, og meget anderledes løb. En oplevelse man ikke bør snyde sig selv for.

Zombie løbet 2015

About The Author