Handsker eller ej..

Handsker eller ej..

Spørgsmålet dukker ofte op lige op til et løb.. Skal handskerne på eller er det bedst uden?

Nogen mener det er en fordel med handsker, hvis man skal kravle i mudder, slæbe træstammer eller kravle i net. Andre ville foretrække at løbe uden, da handsker kan blive glatte ved armgang og klatre i torve, efter man har været en tur i mudderet.

Det er helt sikkert en smagssag, så vi ville anbefale at starte med at købe nogen handsker i dit lokale havecenter. Der findes de til en rimelig penge, så man under løbet blot kan smide dem fra sig hvis de irritere mere end de gavner.

Arrangørerne plejer dog også at sælge dem til selve løbene.

Spørg evt. andre løbere om, hvad deres erfaringer er med brug af handsker, på vores facebookside.

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.