Husk prismodellen på OCR løb

Husk prismodellen på OCR løb

Forhindringsløb i blandt andet Danmark og Sverige har en prismodel der betyder, at jo tidligere du køber din billet, jo billigere får du den.
Man kan hos nogen arrangører allerede købe sin billet op til et helt år før selve løbet, og dermed spare næsten 50% på billetprisen.

Det er derfor allerede nu muligt at finde enkelte løb til 2016. F.eks. har Toughest og Tough Viking allerede nu offentliggjort størstedelen af deres løb i 2016. Derudover er datoen allerede nu fastsat på SEPE Extreme Challenge selvom tilmelding først åbner den 12. marts 2016.

Vi vil løbende opdaterer vores kalender så snart løbene bliver offentliggjort: www.ocrdanmark.dk/calendar

Tough Viking

Tilmeldingerne er åbne for Toughest og Tough Viking

I forbindelse med Toughest og Tough Viking skal man allerede nu til at overveje at tilmelde sig, hvis man vil have fat i de billige billetter, hvilket nok vil være en fordel da størstedelen af deres løb afvikles i Norden og man dermed skal huske transportudgifterne.
Der er som regel en del danskere der tager de lange ture for at deltage i de lidt større og mere udfordrende løb, så spørg evt. på vores facebookside, om ikke der er nogen der er friske på samkørsel.

Tough Vikings prismodel betyder at Göteborg, Stockholm og Oslo allerede stiger til næste trin den 1. oktober!

Find dit løb og se detaljerne omkring prismodellerne på deres egen hjemmeside: Tough Viking & Toughest.

Toughest har offentliggjort datoerne på alle deres løb i 2016, men det er dog ikke alle der er åben for registrering endnu. – Dog er Toughest i Malmø åben for tilmelding og allerede nu forbi Early Bird, så skynd dig inden det stiger yderligere!
Det er allerede nu muligt er pre-registrerer sig på alle ikke-åben løb på deres hjemmeside. Toughest Pre-Registration.

Toughest

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.