Review: Nordic Race, The Sprint, Århus, 2015

FORHINDRINGERNE
LØBSAFVIKLING
PUBLIKUMSVENLIGHED
SVÆRHEDSGRAD
TERRÆN
4.5
Readers Rating 4.1 1 votes

Hvorfor mon det hedder Hasle Bakker ? 

Første syn man møder på vej ned til startpladsen er den store lækre Staircase med et stort Redbull logo – og det er bestemt et skræmmende syn. ‘Run and hide’, eller ‘take it as a man’. Hvis man ikke allerede har undersøgt det inden, eller tænkt nærmere over at det hedder ”BAKKER” får man sig den fedeste OCR oplevelse.

“Oh so Hot”

Arrangørerne har virkelig gjort, hvad de kunne for at holde tempoet nede og pulsen oppe. Ikke nok med det, så banker den skønne sensommersol oppe i de 26-27 grader, så alle virker til at være lidt ekstra udfordret. Der bliver råbt udover højtalerene, at man skal huske at drikke en masse væske inden, man skal ud på den hårde rute.Inde på selve pladsen er der FED musik fra Redbull teltet som står i midten, hvor DJ’ en, forstår at skabe en lækker stemning. De altid skønne redbull piger, står klar til at kaste en masse Redbulls ud til de seje racers, både før og efter løbet. Fundracers, By Moxy og Racing Danmark er alle godt repræsenteret. En super lækker, motiverende, sensommer stemning, med en fed diversity af mennesker, køn og ikke mindst forskellige udklædninger.

DSC_8901

Er der kage?

1800 deltagere er tilmeldt og super fedt er, at det er 50/50 mænd og kvinder. Startskudet har lydt og eliten er hoppet over den første wall – Hvad man ikke ved, er; – Hvad er der på den anden side af den blokade ? For man kan intet se? – Turen over den er ganske let og man tænker ”Piece of cake” lige indtil man som altid bliver ramt af den næste forhindring, som ikke bare er en Jordvold, man enten kan kravle udenom (Eller for de seje) hoppe ned i, hver og en. For der er nemlig ikke mindre end 6 styks. Herefter begynder ”Hasle Bakker” at vise sig fra sin første ”syrede” side, da man med bildæk over skulderen skal op over den første ganske lange bakke. For mange, foregår alt løb i gang. The Sprint Århus, byder på ”over, igennem & under” vægge og for de mere højdefølsomme, et super højt lækker kravl i Cargo net, så både ben og arme når at syre godt til. Kravl i almindelig skovbund under pigtråd, men med en fantastisk heppekor fra Nordic race, som nok skal sørge for at man helt sikker konkurrerer med de andre deltagere.

DSC_9256

 

Styr på pulsen og videre til næste forhindring, som er det skønne Armgang i Cargo net – Selvfølgelig med en løbe straf runde for de af (os) som falder ned på rumpen ganske hurtigt. Igennem Spiderweb, som byder på et lille tvist, af en rutchetur ned til det næste net. Snydt bliver man heller ikke for en lille tur på klatrevæg, her igen med fantastisk guidance af Nordic rate teamet. Bedst imens man tror, at man han styr på pulsen, bliver man lige endnu engang smidt over en kæmpe bakke og denne gang med vægt fra en sandsæk. Bakkerne er på ingen måde slut, for endnu en bakke dukker op, og sjovt nok, for enden af den bakke – der ligger en bakke. Turen nedover er selvsagt noget af de fedeste… Terrænet byder hele tiden på noget nyt med bla. skov, åbne marker, forbi skønne søer (Som råber at man skal komme og tage en svømmetur og blive kølet ned)

DSC_9891

Mudderbad

Oppe for enden af den sidste bakke, har man lagt ”Pyramiden” så man virkelig kan glæde sig til de sidste 1½ kilometer. Her ser man ned over en hel mudret motorcrossbane med en masse forhindringer. Alt forgår i mudder – og vand fontænerne, fosser ud, så banen ikke når at blive tør og ”kedelig”. Mudder under pigtråd, og ellers løbe rundt og lige nå at dryppe det værste mudder af, for igen at kravle under og blive mudret til. En skøn tur omkring med Ball and Chain og videre ud i mudderbadet. Folk omkring en, støtter hinanden, hepper, Stor griner, og der lyder en masse skønne opråb fra folk som sammen løber i grupper.

DSC_0350

Bare lige lidt endnu

Sidste løbetur ned til den store frygtindgydende “Staircase” – Spørgsmålet er bare, hvordan kommer man op? OP kommer dem som vil, med eller uden hjælp fra de andre. De aller sejeste, hopper ned på den anden side, som var det det letteste i verden, og en del får hjælp eller ganske enkelt falder ned. Forhindringen gav en del flotte race tatoveringer på arme og ben for mange. Sidst med ikke mindst, Igennem de velkendte Amerikanske fodbold spillere, og så er man i mål og klar til at modtage sit Bling og drikke et par liter vand.

DSC_0820

Skal vi på stranden?

Svømmeturen kom aldrig – Men mon ikke det er fordi, at Nordic Race lader op til en del svømmeture til ”The Beach” 6 – September? SES VI DER?

Hvem kan deltage: ALLE – Har du en kæmpe forbi, overvinder du den sansynligvis med hjælp fra alle andre der løber – og afholder det dig fra at løbe, så kom nu med alligevel, for man kan jo altid løbe udenom.

About The Author

1 kommentar on "Review: Nordic Race, The Sprint, Århus, 2015"

  1. Pingback: Nordic Race, The Warrior - OCR Danmark

Comments are closed.