Med Warrior Dash til Folkefest I Valby

Med Warrior Dash til Folkefest I Valby

Klokken er 10.30 og Valby Parken er dagens battlefield. I dag, er det Warrior Dash, der styrer slagets gang.

Festen er i gang  

Festen er allerede godt i gang fra morgenstunden – og der er virkelig fest! Det vrimler med folk i skøre udklædninger, som langt skæg og plyshjelme med plyshorn. I dag er det ikke protein drikken der bliver bællet, men derimod en masse bajere og for nogens vedkommende en hel del, allerede inden start. I dag er der nemlig folkefest, som OCR´s svar på DHL/Color Run. Selvom der bliver drukket tæt, og der er konkurrere for bedste udklædning og længste skæg, skal man endelig ikke tage fejl – for Warrior Dash er kvalifikations løb til verdensmesterskabet , som løber af staben 17 Oktober I Ohio. Dermed et også et løb, for de seriøse OCR løbere.

Warrior Dash Valbyparken 2015

Ild og Isvand

I startboxen er stemningen helt i top, og udover højtaleren brager “For Whom The Bell Tolls” – med Metallica. Der bliver talt ned fra ti, og ved start linien står kæmpe flammer op i luften, samtidig med at speakeren råber Goooooooo. Folket vælter afsted og op til den første forhindring, som er dæk-løb. En del skvatter rundt, omkring dem, enten fordi de har set for dybt i flasken eller de måske ikke lige er vandt til OCR løb. Men en ting er helt sikkert – De har det helt sikkert sjovt.! Efter turen igennem dækkene, er turen kommet til isvandet. Det er koldt men ikke særlig dybt. Der bliver hvinet og råbt godt igennem, efterhånden som folket kommer igennem det kolde gys. Videre igennem Valby park står den på både løb med dæk, med træ stamme, over en 4 m høj træ væg, under pig tråd, over pyramide med cargonet, og selvfølgelig er turen krydret med 6 km løb. Tæt ved mål står forhindringerne ret tæt, og her skal man blandt andet forcere fire brændende pasagér, efterfulgt af kravl under et langt net, for til slut at hoppe op i en kæmpe mudderpøl med pigtråd over. Oppe i målområdet, er stemningen helt i top. Der bliver festet og heppet. Lige efter medalje overrækkelsen, står ølvognen klar og venter med en velfortjent kold fadøl, til Valby parkens Warriors.

Warrior Dash Valbyparken 2015

Øl, Fest Og Rammstein

Efter alle heats er gennemført, bliver der skruet op for festen. Rundt på hele pladsen, står der folk i mere eller mindre opfindsomme udklædninger hvilket bidrager til noget der mest af alt minder om  festival stemning. For at give den helt rigtige stemning er der selvfølgelig også live musik, og On stage står Rammstein Jam, klar til at give den gas. Der bliver langet en masse kolde øl over disken, som kan nydes ved de mange opstillede bænke og borde. Warrior Dash er bare ikke som de andre, der er lagt vægt på at det skal være sjovt og det skal være for alle.

Kære Warrior Dash, skål & tak for en dejlig fest, vi ses helt sikkert igen til næste år.

 

Forhindringerne
Løbsafvikling
Publikumsvenlighed
Sværhedsgrad
Efterfest
3.5
Readers Rating 0 0 votes

About The Author