Review: Nordic Race The Sprint København 2015

Review: Nordic Race The Sprint København 2015

Det er lørdag den 13, location Amager Fælled ( stedet man tager hen når man skal skaffe sig af med “noget” ) der er kranier, blod sved og ( glædes ) tårer på programmet.
Det kunne lyde som starten på en gyser film og mon ikke der nok er nogen der får sig en lille forskrækkelse over dagens strabasser.

Nordic Race The Sprint København 2015

Scenen er sat af Nordic Race og starten på endnu en dejlig dag sammen med 2000 ligesindede er klar til at blive skudt I gang.

På hovedet I kanalen

Nordic Race The Sprint København 2015

1030 er første start efter eliten, og det er ikke en blød start! En tur i kanalen er første forhindring, og det er ikke i til knæene, det er helt under! Op af bakken og over pyramiden, løbet er igang!
Herefter venter en veltilrettelagt rute med en god blanding af nye og gode velkendte og forhindringer som de høje vægge, over bjælke under bjælke, ball of chain, og sandsække løb ligger placeret, så det kuperede terræn kommer til sin ret.

Nordic Race The Sprint København 2015

En klassiker med kravl under pigtråd har i dag fået et twist så den er lagt over noget der minder om en mudder å, alle sprækker bliver fyldt godt op med smat og næsen kommer helt ned i pløret. Det bliver dog vasket godt af på den lange svømmetur over søen. Der er også noget i højderne i dag. Selvom det er lavet af stillads er alt sikkert og stabilt, så godt nok er der langt op men det er stadig sikkert. Tæt ved mål er der lagt op til flere ture i vandet da kanalen skal krydses både på slagline og flydende plader, afslutningen står på rutsjetur gennem et stort rør, på rumpen ned i et kæmpe kar med vand og planter som er overdækket med camouflage net.

Nordic Race The Sprint København 2015

På de sidste 50 m før målstregen skal man forcere et amerikansk fodboldhold. Det er nogle store drenge og de går til den.

De færreste kommer igennem ruten uden at ha ramt en fobi eller 2 om det er turen i højden, svømme turen i søen, eller om det er de klaustrofobiske kravleture i mudder og under camoen, så er det altid godt at løbe som et hold hvor man kan samarbejde og bruge hinandens styrker

Er det noget for mig ?

The sprint er et af de kortere løb, her kan alle være med. Det passer godt til begynderen da distancen er overskuelig for de fleste, både antallet og  med udformningen på forhindringerne er der noget for enhver. Ikke dermed sagt at det er nemt, mere at det er tilpas udfordrende.
For de mere garvede løbere er det et løb hvor der virkelig er muligheder for at få testet sig selv på, fart og teknik da distancen ikke er lang og mange af forhindringerne er velkendte.

Hvem laver mad?

På den anden side af målstregen er der mulighed for at få depoterne fyldt op med mad fra Protein baren, eller Protein bar fra Maxim, drikke varer fra Red Bull som der bliver delt rigeligt ud af. By Moxy kan hjælpe med en ny Race garderobe og Racing Danmark med nye f.eks. nye sko.

Alt er veltilrettelagt, der er rigeligt med toiletter og banen er lavet så det også er sjovt at være tilskuer.

Tak for i dag vi glæder os til en tur igen i morgen med The Warrior.

LØBSAFVIKLING
FORHINDRINGER
SVÆRHEDSGRAD
LOKATION
3.8
Readers Rating 4.6 1 votes

About The Author