Heya Sweden, Heya Toughest

Det er lørdag og det er race day, YEAH!!! Sverige kalder, til en omgang Toughest i Malmø.

Toughest video fra Malmø

Ankomsten

..forløber uden problemer. Der er massere af parkeringspladser og inde på pladsen til indregistrering er der heller ikke kø. Selve pladsen er bygget op omkring start og mål området. Det er godt med luft i mellem alle boderne og generelt meget plads overalt. Det er på trods af der skal 6000 løbere igennem banen i løbet af dagen, derudover er der rigtig mange tilskuere.

Toughest

Live dækning

Midt på pladsen er der opsat kæmpe skærme hvor man kan følge live broadcast fra løbet. Yes det er live! I Sverige er OCR ved at blive rigtig stort og det kan mærkes på den rigtig fede måde.

Løbet

Elite løberne får lov til at starte løjerne som altid, dog er det ikke som det har været til de danske løb i år. Den regerende verdensmester, Jonathan Albon, er her og på storskærmen kan han og de andre elite løberes tur rundt på banen følges – det er ikke set før! I hvertfald ikke så tæt på København. Det er virkelig fedt at se på og det  giver virkelig en ekstra dimension til dem der er her som tilskuer. Mændene løber først og vindes af Jonathan Albon. Kvinderne løber 10 min efter mændene og her bliver vinderen Karin Karlsson.

Banen

..har et blandet underlag af græs og tungt strandsand, og der er på intet tidspunkt løb på asfalt. Forhindringerne spænder vidt og bredt. Der er klassiske forhindringer som over/under hegn og over halmballerne, samt den store halmballe pyramide. Der er højde udfordringer i form af stilladspyramider med cargonet og 5 meter tårnudspring fra trampolin og direkte i Øresund. Der er de hårde forhindringer med armgang i ringene, Monky bars og ikke mindst afslutteren på Halfpipen. – Men der er også noget nyt! “Platinum Rig”, den hører virkelig til i den hårde ende og passer perfekt ind i Toughest konceptet.

Toughest

Banen er tydeligt markeret hele vejen rundt, og der er ingen tvivl om hvilken retning vejen går. Der er dommere og marshalls på de fleste forhindringer, de tager deres opgave seriøst, og der er INGEN der får lov til at slippe for at tage deres strafrunder.

I mål

..modtager alle der har kæmpet sig igennem dagens strabadser en medalje der kan gøre selv den hårdeste løber blød i knæene, for den er da godt nok fed. Der er vand og proteindrinks i rigelige mængder.
Sidst men ikke mindst er der fotografer klar til at forevige smilet og medaljen som samtlige løbere bære rundt på efter deres kamp gennem Toughest Malmø.

Toughest

Arrangementet

..er kort og godt så veltilrettelagt, veludført og gennemgående godt!
Tak for et helt igennem fantastisk arrangement, der selvfølgelig forpligter. Heya Sweden, Heya Toughest, vi ses i Aalborg 06/06 og i København 26/09.

 

About The Author