Reborn Raw får ny ejer

Reborn Raw får ny ejer - Reborn Raw bliver til Reborn in Hell

Reborn Raw får ny ejer

Der har længe gået mange rygter om Reborn Raw og i weekenden publicerede en større dansk Facebook side en historie om at Reborn Raw skulle være gået konkurs.

Denne historie må siges at være en kraftig omskrivning af virkligheden og skrevet uden at tage kontakt til folkene bag Reborn Raw.

Hos OCR Danmark har vi været i løbende dialog med ejerne og kan nu fremlægge fakta.

Reborn Raw forsætter som Reborn in Hell

Reborn Raw har haft et turbulent og meget omkostningstungt første leveår, der har medført at de fire oprindelige ejere har måtte afbryde samarbejde. Derfor overtager CPHell nu Reborn Raw’s DANSKE løb. De UDENLANDSKE løb vil desværre blive aflyst og løberne vil få deres penge retur.

Manden bag CPHell, Rasmus Nielsen, er en passioneret Obstacle Course Racer, tidligere professionel cykelrytter og nuværende boksetræner. Dertil kommer at han har erfaring med at afholde større events i Danmark og driver sin egen virksomhed ved siden af i dag.

Den nye ejer bag Reborn in Hell ønsker at drive en sund forretning, der har fokus på at skabe nogle fantastiske løbsoplevelser for deltagerne. Lige nu er man ved at komme på plads med de sidste detaljer for 2015 sæsonen og man regner med at kunne gennemføre de allerede planlagte danske løb. Dog mangler der en masse detaljer til løbet Death Route i Vejers, men der arbejdes hårdt på at dette løb også kan gennemføres.

Rasmus Nielsen udtaler:
“Vi er rigtig kede af at måtte aflyse de UDENLANDSKE løb, men vi ønsker ikke at lave et “halvt” løb, der ikke vil kunne leve op til vores egen standard for et OCRace. Lige nu er det desværre ikke muligt at levere løb, som vi selv vil være tilfredse med. Derfor ser vi os nødsaget til at aflyse de UDENLANDSKE løb, men vi er stolte over at kunne gennemføre de DANSKE løb” 

Opdatering den 28. januar 2015 kl. 17:00:

Reborn er nu kommet med deres egen officielle pressemeddelelse:

Onsdag den 28. januar 2015

PRESSEMEDDELSE omkring Reborn Raw & CPHell Race.

 

Lørdag d. 17. Januar 2015 har CPHell Race opkøbt dele af Reborn Raw´s aktiver.

 

CPHell Race skifter derfor navn til Reborn in Hell, som en synergi effekt af det tidligere Reborn Raw brand + CPHell´s stormende indtog på OCR markedet.

 

Reborn in Hell har valgt at overtage alle forpligtelser med den danske løbskalender. Således at der på dansk jord vil være 3 løb i 2015

Lørdag d. 11. April på Refshaleøen (CPHell Race)

Lørdag d. 29. Aug. I Roskilde.

Søndag d. 25. Okt. I Horsens

 

Lørdag d. 15. Aug. havde Reborn Raw et løb i kalenderen på Vejers Strand, som vi er ved at undersøge om vi kan gennemføre tilfredsstillende. Løbet med den fængende titel Death Route, håber vi inderligt at vi får mulighed for at gennemføre. Det kræver dog en grundig analyse inden vi ligger det ind i Reborn in Hells løbskalender.

 

For at holde den høje standard der generelt forventes til OCR løb, samt at holde den standard Reborn in Hell vil præstere, aflyser vi den udenlandske løbskalender for 2015.
Alle indtægter for de solgte startnumre er sikret hos løbsadministratoren Trumin, og vil blive tilbagebetalt til alle der har købt start nr. til Reborn Raw’s løb i 2015
Tilbagebetalingen er sat i værk, og dem der har penge til gode for et start nr, må forvente at pengene er tilbageført indenfor overskuelig tid. Trumin vil orientere alle tilmeldte om tilbagebetalingsprocessen.

 

Rasmus Nielsen der står bag Reborn in Hell udtaler: Vi er rigtig kede af at aflyse løbene uden for DK, men vi vil ikke stå i en situation hvor vi kun leverer en ”halv vare”. Vi er komfortable med den justerede løbskalendere for 2015, men har helt klart større ambitioner for 2016.

 

Reborn in Hell har skiftet leverandøren af Tidstagning og tilmelding ud, så alle solgte startnumre til DANSKE løb vil blive refunderet, og så rykket over i Sportstiming som vil være den nye danske leverandør med Tidstagning & Tilmelding. Vi kender Sportstiming fra tidligere samarbejde, og det er derfor vi vender tilbage til dem.

 

Rasmus Nielsen tilføjer ”Reborn Raw sluttede i en konkurs på baggrund af uforudsete hændelser der skyldes en konflikt blandt ejerne og ikke fordi forretningen var drevet dårligt eller havde et dårligt forretningskoncept. Vi er derfor glade for at være I stand til at videreudvikle alle de fantastiske aspekter af Reborn Raw, under de sunde forretnings metoder som praktiseres I CPHell og lover at vores måde at drive en forretning under ingen omstændigheder vil skuffe hverken deltagere, leverandører eller partnere.

 

Vi glæder os til at se jer alle ude ved startstregen.
Reborn in Hell

 

Spørgsmål vedrørende Reborn in Hell rettes til mail: reborninhell@email.com

 

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.

4 kommentarer on "Reborn Raw får ny ejer"

 1. Morten Mosevang Pedersen

  Hej.
  Pressemeddellelsen omkring Reborn Raw, er det muligt at få denne på engelsk?

  Vi var en flok som var tilmeldt løb i Amsterdam, og vi havde booket Hotel. Desværre er værelserne uden afbestilling så jeg står nu tilbage med en regning på omkring 6000kr, som jeg vil forsøge at komme af med.

  Problemet er at hotellet så skal have noget bevis for at min historie er sand.

  Kan i hjælpe med dette?

  Mvh. Morten

 2. Mathias Mejborn

  Er der nogen af jer der har fået pengene tilbage fra Trumin? Jeg har ikke hørt noget som helst endnu.

  • Hej Mathias,

   Det har jeg desværre ikke noget svar på, men jeg har taget kontakt til Reborn in Hell som nu er gået i krig med at finde ud af hvad status er.
   Jeg gætter på der kommer en status på deres Facebook-gruppe når der er nyt i sagen.

Comments are closed.