Nordic Race støtter Børnecancerfonden

Nordic Race Fundracers
 

Nordic Race og Fundracers har i år valgt at samarbejde med henblik på at støtte Børnecancerfonden!

Man har derfor i år mulighed for at bede Nordic Race om at donere 10% af ens billetpris til Børnecancerfonden, når man bestiller sin billet til ét af de mange Nordic Race løb der bliver afholdt i 2015.

Dette skyldes et samarbejde mellem Nordic Race og Fundracers som siden 2014 har deltaget i diverse Obstacle Course Løb og på den måde skabt opmærksomhed omkring projektet.
Fundracers har indsamlet over kr. 10.000,- til børnecancerfonden indtil videre og derudover været driftkraft og initiativtagere til at få større virksomheder som f.eks. TDC og Arla til at donere til børnecancerafdelingen på Rigshospitalet.

Super flot arbejde!

Hvordan gør jeg??

Du kan selv være med til at sikre at der bliver doneret til børnecancerfonden når du køber din billet til et Nordic Race løb, ved at benytte koden “NORDICFUNDRACER” under tilmeldingen.
Efter registreringen af koden vil det blive noteret som en “Discount” på kr. 0,- som indikerer at Nordic Race vil donere 10% af din billetpris til Børnecancerfonden!

Find dit næste Nordic Race løb i vores kalender eller på www.nordicrace.dk for mere info om de enkelte løb.

Udover den fantaktiske tilfredsstillelse det er at gennemføre et OCR løb, bliver det kun endnu bedre velvidende at man har hjulpet nogen børn der har det utrolig svært!

Læs mere om Fundracers arbejde på www.fundracers.dk og hør hvordan du kan hjælpe og støtte op om projektet!

Fundracers

Fundracers

/Brian Rosenkrantz

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.