Ny R:OCR collection fra By Moxy

R:OCR By Mozy

Vi er netop blevet gjort opmærksomme på at By Moxy, som er et dansk design firma der producere tøj til sportsfolk som samtidig er designet og produceret af sportsfolk, nu også komme med en ny colletion som udelukkende omhandler Obstacle Course Racing!

By Moxy producere i forvejen tøj til blandt andet vægtløftning og crossfit og er især kendt for deres specialdesignet tights.

Den ny collection, som selvfølgelig også er udviklet og designet af OCR løbere, vil blandt andet inkludere sko med specielle pigge og funktioner i bukserne der betyder at de sidder hvor de skal, selv efter en tur i vandet .

Det eneste vi har set at den nye collection er logoet på nedenstående trøje. Ikke meget, men nok til at vi glæder os til at se hvad collectionen bringer. Der er helt perfekt at der nu kommer noget specialdesignet tøj til os! 🙂

By Moxy R:OCR

By Moxy R:OCR

Vi følger fremgange og udviklingen på tæt hold og melder ud så snart der er nyt. De forventer at have noget klar allerede til marts 2015!

I kan følge med på By Moxy’s Facebook og Instagram.

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.