CPHell Nyt DANSK Obstacle Course Race

CPHell Race København 2015

Nyt DANSK Obstacle Course Race

Vi er superglade for at kunne præsentere et helt nyt OCRace i Danmark! CPHell Race
Udviklet og arrangeret af erfarne OCRacers med passion for både de fysiske og psykiske udfordringer, vil dette løb helt sikkert udfordre Racers på alle niveauer.

Indtil videre er en del af forhindringerne stadige hemmelige, så vi kan desværre ikke fortælle så meget om dem. Men efter hvad arrangørerne fortæller, så bliver det vildt! På trods af den korte distance på 5 km, vil der være 30 forhindringer fordelt ud på området omkring B&W hallerne på Refshaleøen i København. Dette bliver et af de højere “Obstacle-to-KM-ratio” vi har herhjemme. Blandt de forhindringer, som er blevet offentliggjort er: “Dig Under”, “Jump’n’Swim”, “Ture Run”, “Armgang”, “Tire Drag”, “Jump, Swim & Climb”. Derudover skal vi op i højden og komme i stødet 😉

Vi er også blevet lovet den vildeste start, som vi har set på et OCRace i Danmark. Der vil være 10 min imellem hvert heat bliver sendt afsted og Elite herrer får fornøjelsen først (kl 11:00), skarpt efterfulgt af de seje Elite kvinder (kl 11:20). For at undgå kø ved forhindringer, vil der herefter max blive sendt 30 racers afsted af gangen.
When you are going through CPHell. You better keep going!

Arrangørerne har også stor erfaring med at holde de vildeste fester og der bliver lagt mange kræfter i det lukkede afterparty, der bliver holdt efterfølgende. Husk at gæster skal tilmeldes i forvejen, så inviter allerede nu dine venner til at fejre din awesomeness og sejr hele natten. Race Hard – Party Harder! 🙂

Hos OCR Danmark glæder vi os over at der er kommet endnu et seriøst løb på kalenderen med mange forhindringer pr km!!!!
Vi vil naturligvis være til stede både før, under, efter løbet og hele natten, dansende på bordene! Race-style!

Lokation: Refshaleøen. København
Dato: 11 April 2015
Antal forhindringer: 30
Distance: 5,2 km
Mulighed for teams: Ja
Prisniveau: Fra 399,- til 649,- (jo før du køber, jo billigere)
Hjemmeside: www.cphellrace.dk
Særligt:  Bemærk at der også indgår svømning.

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.