Nordic Race vinder iværksætterpris!

Årets Vovehals 2014: Jonas Elming, Nordic Race

Nordic Race vinder iværksætterpris!!

En af skaberne af Nordic Race vandt torsdag aften IVÆKSTprisen som “Årets Vovehals”
Jonas Elming blev tidligere i år indstillet til ovenstående pris sammen med et stærkt felt af andre kandidater

Hos OCR Danmark er vi selvfølgelig ikke overrasket, da Jonas har lagt mange kræfter i Nordic Race løbene og han udsætter ikke deltagerne for noget, som han ikke selv ville gennemføre eller har testet.

Der skal lyde et stort tillykke herfra. Det er MEGET velfortjent og vi håber at du forsætter med at udfordre os Racers!  🙂

Jonas skriver på sin Facebook profil:

“Den havde jeg sku ikke lige regnet med 

Blandt næsten 500 virksomheder blev Nordic Race tidligere i år indstillet til Ivækstprisen 2014. Heraf blev Nordic Race udvalgt af juryen sammen med 31 andre nominerede. I går blev sløret så løftet og jeg er kanon stolt af at kunne løbe af sted med IVÆKSTprisen som “Årets Vovehals”.

TUSINDE TAK TIL ALLE DER HAR STEMT!!!!

Tak til familie og venner, ambassadører, frivillige og alle vores fantastiske samarbejdspartnere. Det var ikke sket uden jer!

Vi glæder os til en ny sæson i 2015, som byder på nye og spændende udfordringer.”

IVÆKST beskriver Jonas således:

“Jonas Elming var i sin tid som soldat udsendt til Afghanistan og prøvede sin vovehals af hos det danske Jægerkorps.

Efter tiden i forsvaret har Jonas skabt Nordic Race – et militærinspireret forhindringsløb – baseret på oplevelserne han mødte i forsvaret. Et vildt, alsidigt og hårdt forhindringsløb hvor ens udholdenhed bliver sat på hård prøve.

Formålet med Nordic Race er at udfordre løberne i varierende discipliner og terræn samt give dem unikke oplevelser, som de ikke finder andre steder. Nordic Race og Jonas Elming bakker op om sårede soldater og deres familier gennem non-profit organisationen: ”Støt Soldater Og Pårørende” og har til dato doneret mere end 40.000 kr til formålet.”

IVÆKSTprisen:

IVÆKSTprisen uddeles hvert år i december og er folkets og iværksættermiljøets pris

Med prisen hylder iværksættere og vækstvirksomheder deres rollemodeller. Det er den gode iværksætterhistorie og ikke kun økonomiske nøgletal, der afgør, hvem der skal op på sejrsskammelen til prisuddelingen. Prisens formål er at støtte virkelysten og vovemodet i de danske virksomheder ved at sætte fokus på de mange inspirerende succeshistorier, der findes blandt erhvervslivets vækstvirksomheder og ildsjæle.

Læs mere om prisen på ivaekst.dk/ivaekstprisen/ivaekstprisen-2014
Læs mere om løbene på Nordicrace.dk

/Claus

About The Author

Passioneret OCR løber! - Elsker blandingen af løb og de fysiske forhindringer, der er med til at pifte løbeturen lidt op. Jeg er en af hovederne bag OCR Danmark.